WordPress nettside

Få en effektiv og brukervennlig hjemmeside med WordPress!

Trenger du en ny hjemmeside? Digitelle lager effektive og raske nettsider med mobilvennlig design. Vi tar også hånd om alt det tekniske og sørger for at kundene finner deg i Google-søk.

Hjemmeside med WordPress

Besøkende på hjemmesiden din klikker seg inn for å se hva din bedrift kan tilby og finne svar på hvorfor de skal velge å handle varer eller tjenester fra nettopp dere. Hjemmesiden til bedriften er mer enn et utstillingsvindu, den kan bli den beste selgeren din!

Digitelle hjelper deg med å lage det riktige oppsettet for din bedrift, som er tilpasset både for PC og mobil, og som vil gi kundene den informasjonen de trenger for å handle. Om du vil starte med en enkel og informativ side for grunnleggende informasjon, og senere bygge på med mer funksjonalitet og kanskje en nettbutikk, så er vi der for å hjelpe deg gjennom hele prosessen.

Noen av fordelene med WordPress

Vi har spesialisert oss på nettsider bygget med WordPress, verdens mest populære innholdssystem. 43% av webben bruker WordPress, fra hobbybaserte blogger til de største nyhetsstedene på nettet. WordPress  er fleksibelt og kraftig, og kan tilby det meste av hva folk flest trenger. En hjemmeside bygget på WordPress er fremtidssikker og har uendelige muligheter både når det gjelder utseende og funksjonalitet.

Velg Digitelle dersom dette er viktig for deg:

  • Lettforståelig og trygg gjennomføring av nettsideprosjekter.
  • Bred og lang erfaring
  • Rask levering
  • Hyggelige priser
  • Solide referanser
  • 100% fornøydgaranti​​.

Hva er fordelene med WordPress?

Integrert markedsføring og sosiale media funksjoner

WordPress-plattformen gir deg muligheten til å integrere ulike markedsføringsverktøy og sosiale medieplattformer direkte på nettstedet ditt. Dette betyr at du kan koble til dine sosiale media-profiler, vise de nyeste innleggene eller kampanjene direkte på hjemmesiden, og til og med bruke sosiale delingsknapper for å øke engasjementet. Digitelle hjelper deg med å implementere disse funksjonene, noe som gjør det enkelt for besøkende å dele innholdet ditt og øke din digitale tilstedeværelse.

Responsive design og tilpasset brukeropplevelse

En annen viktig faktor i moderne webdesign er responsivitet – evnen til å tilpasse nettsiden til ulike skjermstørrelser og enheter. WordPress-nettsider laget av Digitelle er helt responsive, noe som betyr at de ser bra ut og fungerer feilfritt på alt fra smarttelefoner til stasjonære datamaskiner. Dette er ikke bare avgjørende for brukeropplevelsen, men også for SEO, siden søkemotorer som Google prioriterer mobilvennlige nettsider. Vi kan også skape tilpassede brukerreiser basert på hvordan ulike besøkende interagerer med nettsiden din, noe som igjen fører til høyere engasjement og konverteringsrater.

WordPress er enkelt og brukervennlig

Takket være det enkle og intuitive brukergrensesnittet til backend, kan selv nybegynnere enkelt redigere nettsteder og legge til nytt innhold. Særlig når man installerer en sidebygger som Elementor. Å redigere nettstedet blir like enkelt som å redigere et Word-dokument eller skrive en e-post.

WordPress er SEO-vennlig

Måten WordPress er bygget opp på gjør det enkelt for brukeren å søkemotoroptimalisere innholdet sitt. Det finnes også utvidelser som SEOPress som har en rekke kraftige verktøy for å forbedre rangeringen til nettsiden i Google. 

WordPress er fremtidssikkert

WordPress er verdens mest populære innholdssystem (CMS), med mer en 455 millioner nettsider. Det er et enormt brukersamfunn, og tusenvis av utviklere som sørger for at det er lett å få hjelp og det kommer hele tiden spennende, nye funksjoner og muligheter.

Wordpress webdesign
Foto av Tranmautritam fra Pexels

Hvilke elementer bør nettsiden din ha?

Et design som styrker bedriftens merkevare

En gjennomført profil er viktig for alle bedrifter. Ved å benytte en gjennomført profilering med logo, farger og stil, vil kunden enkelt gjenkjenne bedriften. For nettsiden betyr dette at man benytter en utforming som kunden vil dra kjensel på når dere kommuniserer i sosiale medier, via annonser, på messer og andre steder.

En logisk og brukervennlig struktur

Kundene kommer til nettsiden din for å finne informasjon. De vil lese om bedriften, produktene og finne løsninger på problemer de har. Nettsiden må imøtekomme disse behovene med et enkelt og oversiktlig oppsett. Ved å utforme nettsiden slik at den fungerer både på PC og via mobil og nettbrett, finner kundene enkelt frem uansett hvordan de lander på siden.

Godt innhold som er lett tilgjengelig og søkemotoroptimalisert

Innholdet på nettsiden må lages for å hjelpe de besøkende med å få svar og løse problemene de har. Det er viktig at alt av tekst skrives med tanke på målgruppen deres, og at bilder og andre media forsterker budskapet ditt – ikke drukner det… Ved hjelp av søkemotoroptimalisering, stadig forbedring av innhold og teknisk oppsett, vil hjemmesiden bli mer synlig i søkemotorene for målgruppen din.

Google Analytics og andre analyseverktøy

For å forstå hvordan de besøkende bruker nettsiden og hvordan du bedre oppnår målene dine med hjemmesiden, er det viktig å få på plass Google Analytics og Search Console. Det finnes andre analyseverktøy, men disse to er uten tvil de mest populære. Ved å studere statistikken til nettsiden, kan du forstå målgruppen din bedre og gjøre forbedringer av design og innhold for å øke konverteringsraten.

Bunnsolid sikkerhet

Både bedriften og kundene vil ha en tryggest mulig nettside, derfor anbefaler vi en WordPress driftsavtale. Vi benytter tekniske løsninger og webhotell med det beste utgangspunktet for en sikker og stabil nettside.

Video: Er nettsiden deres oppdatert og sikker?
Video: Er nettsiden deres synlig i Google?

Ny nettside bygget på WordPress?

Jeg hjelper deg med en profesjonell, rask og sikker nettside.