Kundereferanser

Kundereferanse - Sagene Bryggeri

Sagene Bryggeri

«Sagene Bryggeri AS hyret inn Digitelle for å gjøre et komplett redesign av hjemmesiden vår. Vi ble veldig fornøyde med resultatet, og har valgt å fortsette samarbeidet med Digitelle på drift og vedlikehold fremover. Prosjektet ble profesjonelt gjennomført og vi oppfattet Kay som en kreativ, flink og hyggelig kar. Vi kan anbefale Digitelle på det varmeste.»

– Kristian Ivsett, Bryggerimester
Kundereferanse - Scandinavian Explorer

Scandinavian Explorer

«Scandinavian Explorer benytter seg av Digitelle til utforming av kataloger, hangtags, reklamemateriell m.m. Resultatene kommer raskt og effektivt og med høy kvalitet. Kay er en veldig trivelig kar som det er lett å samarbeide med. Vi anbefaler Digitelle på det sterkeste.»​

– Bero Valvatne, Administrasjonsjef

Livets Hygge

«Meget fornøyd med Kay og Digitelle. Han har hjelpt meg med å få til nettbutikken min livetshygge.no og jobbar raskt og effektivt. Er tålmodig, enkel og dyktig å jobbe med. Han har også bistått med utforming av logo. Kay er også svært tilgjengelig, flink på veiledning og lager videoer som ein kan gå tilbake å sjå på ang funksjonar i nettbutikken. Kan også nemna at han er flink på oppfølging! Absolutt ein å anbefale om ein treng nettbutikk!»​

– Eva Heggdal Laastad, daglig leder
Kundereferanse - Medex Norge AS

Medex Norge

«Digitelle har bygget en super nettbutikk for Medex Norge AS og hjulpet oss med å få på plass branding, trykksaker og annonsering rundt denne. Kay er hyggelig å jobbe med, alltid positiv og klar med smarte løsninger og glimrende å ha som teknisk support. Anbefales!»​

– Erlend Strømnes, Medex Norge AS

Leverage AS

«Digitelle har gjort en super jobb med hjemmesiden vår, Leverage.no! Kay er dyktig, ryddig og hyggelig å samarbeide med. Alt som har blitt avtalt og lovet har blitt innfridd og innenfor fristene. Helt topp jobb gjennomført. Nå er nettsiden raskere, ryddigere og integrert med kassesystemet. Digitelle anbefales»

– Gunn Brennhaugen, Daglig leder
Kundereferanse - Garda Anleggsikring AS

Garda Anleggsikring

«Vi benytter Digitelle for å få på plass tilbudsmodul og ny design på vår eksisterende nettside. I tillegg får vi hjelp til SEO og jevnlig gjennomgang av vår Google Ads konto. Kay jobber raskt og effektivt med det vi blir enige om, kommer med gode forslag til forbedringer på nettsiden vår og er veldig lett å kommunisere med. Vi er svært fornøyd med samarbeidet og kan anbefale Digitelle på det sterkeste!»

– Gunn Kristin Vestgård, Markedsansvarlig
Kundereferanse - Effectus Regnskap AS

Effectus Regnskap

«Fikk eksakt det vi ønsket for vårt selskap, Effectus Regnskap AS, www.effectusregnskap.no . Vi nådde målet. Oppfattet vårt behov på en meget dyktig måte og leverte i henhold til kravspesifikasjonene. Anbefales på det sterkeste.»

– Seelan Mathiyaparanam, Daglig leder

Envitech AS

«Vi er i gang med internasjonalisering av våre datatjenester og søkte et byrå med WordPress kompetanse, i Norge eller utland. Etter flere blindspor traff vi på Kay i Digitelle. Kay gjør jobben direkte selv, raskt og effektivt innenfor budsjett, uten lange prosesser der oppgaver skal fordeles og administreres til en stab. Vi kan sterkt anbefale Digitelle AS.»

– Arne Hansen, Styrets leder
Kundereferanse - Elektro Solutions AS

Elektro Solutions

«Etter at Digitelle tok over driften av våre sosiale medier og hjemmeside, og redesignet nettsiden, har vi økt antall besøkende fra 300 til 3000 i måneden! Hvis du har lyst på bra kvalitet til riktig pris – Snakk med Kay!»​

– Ole Marius Bakke, Daglig leder

Reviso AS

«Ekstremt godt fornøyd med Kay og Digitelle som lagde nettsiden vår; www.reviso.no . Tok seg tid til å virkelig forstå hvordan vi ønsket vår hjemmeside og fulgte opp med raskt og godt samarbeid. Også bistått med logo og vi er kjempefornøyd og anbefaler Digitelle på det sterkeste. Noe av det beste var oppfølgingen og samarbeidet som var ekstremt lærerikt hvor Kay svarte på alt mulig av spørsmål rundt utviklingen»

– Geir Harald Jørgensen, Daglig leder

Jensines Hus

«Kay fra Digitelle AS har vært veldig flink til å følge opp. Raske og positive tilbakemeldinger. Anbefales på det varmeste.»​

– Kristin Hartmann, Daglig leder
Kundereferanse - Bad og Prosjekt AS

Bad og Prosjekt

«Perfekt resultat, hver gang.»

– Christer Kralik, Daglig leder
Kundereferanse - Inter-Supply AS

Inter-Supply AS

«Inter-Supply AS kontaktet Digitelle for å utvikle våre nye hjemmesider. Dette ble en morsom prosess hvor Kay bidro med mye kunnskap og gode ideer. Vi kommer til å fortsette samarbeidet med Digitelle fremover både på SEO og Google Ads. Inter-Supply takker for godt samarbeid og anbefaler Digitelle på det varmeste.»

– Eirik Tveitdal, Markedsjef
Kundereferanse - Bilurhyrarna Sverige AB

Biluthyrarna Sverige

«Vi tog hjälp av Digitellle för att bygga en helt ny hemsida. Vi fick all hjälp och vägledning för att nu ha en lättsupporterad modern hemsida. Precis som vi ville ha. Vi har också tecknat ett SLA med Digitelle för fortsatt underhåll och utveckling. Kay är väldigt skicklig och lyhörd för kundens önskemål. Vi kan verkligen rekommendera Digitelle som samarbetspartner.»

– Anders Trollsås, VD
Kundereferanse - Revisjonssenteret AS

Revisjonssenteret

«Viser god forståelse for våre behov, og gjorde god resarch av det vi driver med. De leverte løsninger som vi i utgangspunktet ikke hadde tenkt på selv. Har resultert i en flott hjemmeside og god, målrettet markedsføring. Kan anbefale Digitelle på det varmeste!»​

– Bjørn Fjeld, Daglig leder
Kundereferanse - Søran AS

Søran

«Digitelle leverer det som trengs og iht til det vi har avtalt. Og faktura gjenspeiler leveransen ikke antall telefoner eller vår egen Ukunnskap. Når Digitelle og Kay i tillegg er en behagelige og hyggelig fyrer å samarbeide med, er det gøtt å være samarbeidspartner med denne leverandøren.»

– Arild Frøberg, Daglig leder
Kundereferanse - Optimal Auto AS

Optimal Auto

«Digitelle skapte vår nettsside www.optimalauto.no akkurat slik vi hadde sett for oss på mest profesjonelt vis. Kay har fulgt tett opp fra dag 1 og sørget for at vi har følt oss ivaretatt og trygg på at nettsiden ble så bra som forventet. Han har også vært behjelpelig med å ordne profileringutstyr til vår butikk , og alltid stått klar med en kaffekopp når jeg har tatt turen innom. Rett og slett profesjonelt fra A til Å…..anbefales!»

– Erik Vollan Johnsen
Kundereferanse - Bedre Elektro AS

Bedre Elektro

Veldig fornøyd og flott resultat, kan anbefale Digitelle på det sterkeste. Vennlig hilsen Bedre Elektro As

– Tore Bjerke, Daglig leder
Kundereferanse - Concept Estate AS

Concept Estate AS

«Anbefaler Digitelle AS på det sterkeste. Digitelle, lagde nettsiden for min bedrift www.conceptestate.no Jeg har mottatt flere henvendelser og fått gode tilbakemeldinger grunnet en eksklusiv og profesjonell nettside og logo design. Digitelle har vært svært behjelpelig og tålmodig med detaljefokuset mitt som har resultert til et godt samarbeid hvor jeg har fått både logo og nettside akkurat slik jeg så for meg pluss litt til.»

– Marte Teigen, Daglig leder
Kundereferanse - Advokat Loe AS

Advokat Loe

«Kay altså! Hva skal jeg si! Kay og Digitelle AS har vært og er helt enestående! Spot on! Tilgjengelig! Løsningsorientert! Tålmodig! Ganske enkelt! Takk!»

– Mette Loe, Advokat & Daglig leder

Bydrift Rør AS

«Bydrift Rør AS valgte å bruke Digitelle AS for å utvikle vår hjemmeside, etter anbefaling fra en av våre samarbeidspartnere. Det har vi ikke angret på. Samarbeidet med Kay er effektivt, profesjonelt og han har mange smarte løsninger, og han svarer raskt på mail og telefon. Anbefales!»

– Cecilie Bergva, Bydrift Rør AS
Kundereferanse - Artist Factory

Artist Factory

«Digitelle og Kay leverer topp service og sluttresultat! Kan varmt anbefale Digitelle!»

– Tomas Lithell-Eggum

Inventory Investment

Kundereferanse - Inventory Investment AS

Lørenskog Regnskap AS

Skjembilde av nettsiden til Lørenskog Regnskap AS

Agriturismo Piccolo Principe

Kundereferanse - Agriturismo Piccolo Principe

Armeringssenteret AS

Weldy

Stavanger Basketballklubb

Kundereferanse - Stavanger Basketballklubb

Trans AS

Kundereferanse -Trans AS

Arctic Pharma

Kundereferanse - Arctic Pharma

IP-Kameratene

Kundereferanser - Audioteknikk

VaskOslo

Oslo Ferdighus

Kundereferanse - Oslo Ferdighus

Atene Frisør

Fortell meg om prosjektet ditt!

Vil du ha en fleksibel, allsidig og dyktig samarbeidspartner på nett?