Om Digitelle

Digitelle AS leverer effektive nettsider, digital markedsføring og grafisk design. Firmaet ble stiftet i 2016 og er drevet av Kay Telle Hoel. Kay har mer enn 20 års erfaring innen design og IT, og har alltid hatt fokus på gode brukeropplevelser og kundetilfredshet. Han har bred erfaring fra markedsføring og bruker sin kunnskap til å hjelpe andre med å nå frem med sitt budskap til riktig publikum og nå sine mål. 

Fordelen med et samarbeid med Digitelle AS er at du får én dedikert partner som gir deg alt du trenger for å lykkes på nett. Design-ferdigheter kombinert med teknisk kompetanse og innsikt i alle sider av webteknologi. Digitelle AS samarbeider også med eksterne frilansere på trykk, foto, tekst, koding og illustrasjon for å løse større prosjekter. Som kunde trenger du bare forholde deg til en person.

Samarbeidspartnere

Hvorfor bør du jobbe med Digitelle fremfor et større byrå?

  • Lavere kostnad: Jeg har lavere overheadkostnader enn større selskaper, noe som kan overføres til lavere priser for kundene mine.
  • Fleksibilitet: Jeg kan ofte tilby mer fleksible tidsplaner og raskere leveringstider.
  • Personlig oppmerksomhet: Når jeg jobber med en kunde, gir jeg personlig oppfølging og en mer tilpasset tilnærming til deres prosjekt.
  • Ingen mellomledd: Kundene mine kan kommunisere direkte med meg, i stedet for å måtte gå gjennom flere lag med byråkrati.
  • Responsiv: Jeg er mer responsiv overfor kundenes behov og bekymringer.
  • Bedre kontroll: Kundene mine kan ha mer kontroll over retningen og resultatet av prosjekter.
  • Hyggelig samarbeid: Vi skal ha det gøy på jobb og ta oss tid til en hyggelig prat.
  • Ingen langvarig forpliktelse: Kundene mine kan jobbe med meg på prosjektbasis, uten å måtte forplikte seg mer enn ønskelig.
  • Ferskt perspektiv: Jeg kan bidra med et ferskt perspektiv, erfaring og nye ideer.
  • Innovativ: Jeg elsker teknologi og adopterer raskere ny teknologi enn større selskaper.

Tillit + effektivitet + personlig service

Tillit, effektivitet og personlig service er kjerneverdier for Digitelle AS. Du kan alltid stole på meg, og at jeg jobber effektivt og målbevisst. Du blir sett og forstått både som kunde og person. Jeg bryr meg om kundene dine og vil gjøre alt for at du skal bli fornøyd og lykkes – da lykkes vi sammen. Les hva våre kunder sier om oss.

Digitelle AS er en klimakompensert bedrift, og vi produserer trykksaker lokalt i Oslo. Vi støtter Stiftelsen Sykehusbarn og Lions Høybråten med deler av vårt årlige overskudd.

Bli bedre kjent med Digitelle AS på Facebook.

Kay Telle Hoel
Mer om Kay Telle Hoel

Kay er en tobarnsfar fra Arendal som elsker jobben sin, å reise, gaming og teknologi. Han er engasjert i frivilligheten som leder for Seniornett Høybråten. Kay startet i IT-bransjen som Visual Designer i 2001 og utviklet seg til Marketing Communications Manager i Otrum AS, med en helt unik erfaring innen markedsføring og design. Han har også jobbet for nettbutikken Weightless og Maksimer AS, og startet Digitelle AS i januar 2016. Besøk på LinkedIn.

Kontorbygning - Karihaugveien 89 - hvor Digitelle har kontor
Kom gjerne innom på et kopp kaffe – book en tid. Digitelle har kontor i Karihaugveien 89