Om oss

Digitelle logo

Digitelle AS leverer effektive nettsider, digital markedsføring og grafisk design. Firmaet ble stiftet i 2016 og er drevet av Kay Telle Hoel. Kay har mer enn 20 års erfaring innen design og IT, og har alltid hatt et knallhardt fokus på brukeropplevelse og kundetilfredshet. Han har bred erfaring fra markedsføring og kundekommunikasjon, og bruker sin kompetanse til å hjelpe andre med å nå frem med sitt budskap og nå sine mål. 

Fordelen av et samarbeid med Digitelle AS er at du får én dedikert partner som gir deg alt du trenger for å lykkes på nett. Design-ferdigheter kombinert med teknisk kompetanse og innsikt i alle sider av digital markedsføring. Digitelle AS samarbeider også med eksterne frilansere på trykk, foto, tekst og illustrasjon, men du forholder deg til én person – din samarbeidspartner.

Tillit, effektivitet og personlig service er kjerneverdier for Digitelle AS. Du kan alltid stole på oss, og at vi jobber effektivt med løsninger som har en effekt. Du blir sett og forstått både som kunde og person. Vi bryr oss også om kundene dine og vi vil gjøre alt for at du blir fornøyd og lykkes – da lykkes vi sammen. Les hva våre kunder sier om oss.

Digitelle AS er en klimakompensert bedrift, og vi produserer trykksaker lokalt i Oslo. Vi støtter Stiftelsen Sykehusbarn og Lions Høybråten med deler av vårt årlige overskudd.

Bli bedre kjent med Digitelle AS på Facebook.

Kay Telle Hoel
Mer om Kay Telle Hoel

Kay er en tobarnsfar fra Arendal som elsker jobben sin, å reise, gaming og teknologi. Han er engasjert i frivilligheten som medlem av Lions Høybråten og leder for Seniornett Høybråten. Kay startet i IT-bransjen som Visual Designer i 2001 og utviklet seg til Marketing Communications Manager med en helt unik erfaring innen markedsføring og design. Deretter jobbet han for nettbutikken Weightless, før han startet Digitelle AS i 2016. Besøk på LinkedIn.