White label samarbeidspartner

Å outsource arbeid til en white label partner som Digitelle kan føles risikabelt, men å ansette feil person er dyrt og har mange konsekvenser. Da er det bedre med en allsidig og pålitelig samarbeidspartner som gir deg større fleksibilitet på prosjektbasis når du trenger det.

Som din white label partner for webdesign, SEO og digital markedsføring, kan Digitelle tilby deg diskret og profesjonelle tjenester som hjelper deg å levere knallresultater for kundene dine. Enten du er en del av et lite eller større firma, kan et samarbeid med Digitelle spare deg tid og penger.

Hvis du vil administrere prosjekter selv, kan jeg være en verdifull ressurs for prosjektteamet ditt. Jeg kan delta på Slack og online møter, og dele min ekspertise og støtte etter behov. Hvis du derimot vil at jeg skal ta styringen på prosjektet, kan jeg ta hånd om hele prosessen fra start til slutt og sørge for at det blir levert til avtalt tid og budsjett. Jeg vil holde deg oppdatert om prosjektets fremgang og samarbeide med teamet ditt for å sikre at vi jobber som et lag.

Kontakt meg i dag – så ser vi om vi kan få til noe bra sammen! 🙂

Kapasitetsutfordringer

Å møte tidsfrister og mål er avgjørende for suksess i ethvert prosjekt. Arbeidet jeg gjør for bedriften din skal løses effektivt, være av høy kvalitet og leveres i tide. Derfor er det viktig at vi har en åpen og ærlig dialog rundt tidsrammer og kapasitet. En av fordelene med et samarbeid med Digitelle er fleksibilitet og raske leveranser, men det er viktig at du også har realistiske forventninger. Noen ganger blir det et Nei, men som oftest vil du få et positivt svar!

Kundekontakten

Jeg skjønner hvor viktig det er å opprettholde et godt forhold til kundene dine, og vil alltid være bevisst på at jeg representerer ditt brand når jeg kommuniserer med dem. Jeg kan bruke din bedrifts e-postdomene når jeg sender e-post til kundene dine om det er ønskelig, og fremstå som en del av ditt team i kundemøter. Vi kan også holde all dialog mellom oss hvis det passer din bedrift best, slik at du har full kontroll på kundekontakten.

Verktøy og arbeidsprosesser

  • WordPress for nettsider bygget med Gutenberg eller Elementor
  • WooCommerce på WordPress for nettbutikker
  • SEMRush for SEO.
  • Google Ads og Facebook Ads for annonsering

Jeg setter meg raskt inn i nye systemer, plattformer og applikasjoner, og samhandler gjerne med deg i løsningene du foretrekker. Digitelle har lisenser på mange av de viktigste bransjeverktøyene innen webdesign, SEO og digital markedsføring. Med tanke på arbeidsplatform bruker jeg både Windows, Mac, Microsoft 365 og Google Workspace. I det daglige kan vi kommunisere via Slack Connect, Teams og videomøter ved behov. Jeg bruker ClickUp til prosjektstyring av mine egne prosjekter, men jeg er åpen for å bruke prosjektverktøyet din bedrift benytter.

Jeg har brukt mye tid på å etablere gode rutiner og prosesser for å løse arbeidsoppgaver effektivt. AI-teknologi har blitt en naturlig del av arbeidshverdagen min, men vel så viktig er det med solid erfaring og ekte intelligente løsninger.

God kommunikasjon

Klar og tydelig kommunikasjon er nøkkelen til et vellykket samarbeid, og jeg forstår viktigheten av å holde deg informert om alt som skjer på jobbfronten. Derfor vil jeg alltid ha en åpen kommunikasjonskanal på plass for å holde deg og eventuelt kundene dine oppdatert.

Jeg svarer på henvendelser så raskt som mulig og sørger for å gi deg statusoppdateringer på arbeidet vårt jevnlig. Enten du foretrekker Slack, Teams, e-post eller videomøter.

Mitt mål er å være en pålitelig partner som du kan stole på for å levere det arbeidet du trenger, samtidig som jeg holder deg oppdatert gjennom hele prosessen.

Æren er din

Jeg ønsker å være åpen og ærlig i alt jeg gjør, og når du samarbeider med meg, kan du være trygg på at jeg ikke tar æren for arbeidet jeg gjør på dine vegne. Dine prosjekter vil ikke bli presentert i min portefølje, eller som en kundereferanse for Digitelle. Jeg forstår viktigheten av omdømmet til bedriften din. I samarbeidet vårt er mitt mål å hjelpe deg å bygge en solid kundebase og styrke bedriften din.

Fleksibilitet

Hver bedrift er unik og at forskjellige bedrifter har forskjellige behov. Derfor sørger jeg alltid for å tilpasse mine tjenester og arbeidsmetoder for å møte dine spesifikke krav og behov. Du står helt fritt til å bruke mine tjenester så mye du selv har behov for, det er ingen eksklusiv avtale mellom oss, eller bindingstid. Jeg vil alltid lytte til dine ønsker og tilbakemeldinger, og jobbe med deg for å finne den beste løsningen for din virksomhet.

Kopirett og fortrolighet

Som en del av formaliseringen av samarbeidet vil vi signere en konfidensialitetsavtale (NDA) og databehandleravtale for å sikre at alle opplysninger og data blir behandlet fortrolig og sikkert. Når du velger å samarbeide med Digitelle som en white label leverandør, kan du være trygg på at jeg forholder meg til kopiretten og relevante lovverk på en profesjonell måte. Din ide er din, og du har eierskap til leveransen til kunden.

Skal vi se om vi matcher?

Ta gjerne en titt på hva kundene mine har til godt å si, prisene mine, litt om meg. Så hadde det vært hyggelig om du slo på tråden til meg på 48338787 for å avtale et møte og se hvordan kjemien og behovene våre matcher. 🙂