Effektive nettsider

Hjemmesiden din er selve nøkkelen til bedriftens suksess!

Vi starter med å finne ut hvilken type nettside som er den optimale løsningen for din bedrift. Ved å kartlegge ditt behov kan vi lage en plan for nettsidene og tilhørende profilering som gir optimalt utbytte for deg og dine kunder. Du frigjør verdifull tid og energi til å drive med din kjernevirksomhet, når vi tar oss av alt med nettsiden din.

Klar for en ny hjemmeside eller re-design av bedriftens eksisterende nettside?

Nettsidene dine er bedriftens digitale ansikt utad og skal representere deg og din bedrift på best mulig måte. Kundene forventer å finne nyttig informasjon og å enkelt kunne navigere for å finne det de lurer på. Enten det er informasjon om produkter eller hvilket telefonnummer de kan ringe for å snakke med dere personlig.

Kundene dine skal være trygge på at de får sine behov dekket, med innbydende, brukervennlige, informative og velfungerende nettsider. 

En viktig del av dette er å optimalisere nettsidene for bruk på både mobil og nettbrett, så vel som laptop – såkalt «responsivt design.» Når nettsiden tilpasser seg skjermen til kunden, uansett enhet, vil de bruke mer tid på siden din og få et bedre inntrykk av bedriften.

Du får blant annet:

  • Domenenavn og registrering.
  • Webhotell med ytelse og lagring tilpasset dine behov.
  • Installasjon og riktig konfigurasjon av WordPress.
  • E-post med Gmail, Outlook eller Office 365.
  • Designmal tilpasset ditt brand, eller et skreddersydd design.
  • Innholdsproduksjon med tekst, grafikk og bilder.
  • Nettbutikk med betalingsløsning fra Vipps, Klarna, Bambora m.fl.
  • Vedlikehold, sikkerhet, backup og løpende forbedringer av nettsiden.
  • SEO – søkemotoroptimalisering, statistikk og månedlige rapporter.

Om du bare skal ha en enkel nettside eller en skreddersydd løsning med komplett nettbutikk, hjelper vi deg hele veien til mål. Med effektive nettsider, digital markedsføring og grafisk design.

Du kan være trygg på at du får en optimal nettside, basert på 20 års erfaring med webdesign og markedsføring. Alt det tekniske tar vi også hånd om.

Kontakt oss

Responsive nettsider

Responsive nettsider (på engelsk: Responsive Web Design) er websider som tilpasser seg brukerens skjerm, enten det er en mobil, nettbrett eller en stasjonær PC. Hjemmesiden din må kunne tilby dine besøkende en fullverdig kundeopplevelse på mobilen. 

Enkelte sider har over 70% av all sin trafikk fra mobile enheter. Nettsider som ikke er brukerorienterte, og ikke har et mobilvennlig design, rangeres lavere av søkemotorer som Google. Les mer om responsive nettsider.

Design for mobil og gode brukeropplevelser

Konverteringsoptimering (CRO)​

Når nettsiden din er lansert, starter jobben med å analysere resultater og videreutvikle sidene for å maksimere avkastningen for bedriften. Digitelle benytter Google Analytics for å se hvordan vi kan øke konverteringsraten for nettsiden din.

Ved å lære mest mulig om kundene som besøker siden og hvordan de beveger seg, kan man tilrettelegge for mersalg og følge opp kundene slik at de føler seg ivaretatt og får et positivt forhold til din bedrift. Slik skaper vi varige relasjoner. Les mer om konverteringsoptimalisering.

Søkemotoroptimalisering (SEO)​

Vi tilrettelegger innholdet på nettsiden din, slik at dine potensielle kunder finner veien til deg fremfor konkurrentene. Dette er et arbeid som utføres i samarbeid med deg som oppdragsgiver for å korrigere resultater underveis og skape langsiktig vekst og utvikling. 

Uten riktige veivisere til nettsiden hjelper det ikke hvor bra den er. Om ingen finner den, er du like langt. Les mer om søkemotoroptimalisering.

Kundene våre sier:

Kundeikon for Effectus Regnskap
Seelan Mathiyaparanam

Daglig leder, Effectus Regnskap

Utmerket
5/5

«Fikk eksakt det vi ønsket for vårt selskap, Effectus Regnskap AS, www.effectusregnskap.no . Vi nådde målet. Oppfattet vårt behov på en meget dyktig måte og leverte i henhold til kravspesifikasjonene. Anbefales på det sterkeste.»

Kundeikon for Elektro Solutions
Ole Marius Bakke

Daglig leder, Elektrosolutions AS

Utmerket
5/5

«Etter at Digitelle tok over driften av våre sosiale medier og hjemmeside, og redesignet nettsiden, har vi økt antall besøkende fra 300 til 3000 i måneden! Hvis du har lyst på bra kvalitet til riktig pris – Snakk med Kay!»​

Kundeikon for Medex Norge
Erlend Strømnes

Daglig leder, Medex Norge AS

Utmerket
5/5

«Digitelle har bygget en super nettbutikk for Medex Norge AS og hjulpet oss med å få på plass branding, trykksaker og annonsering rundt denne. Kay er hyggelig å jobbe med, alltid positiv og klar med smarte løsninger og glimrende å ha som teknisk support. Anbefales!»​

Ofte stilte spørsmål

Det kommer an på. Hva og hvor mye skal nettsiden inneholde? Skal det bare være en landingsside, eller skal du presentere bedriften din, produkter og tjenester på en profesjonell og strategisk måte? Har du innhold fra før, eller skal vi produsere nytt innhold sammen, med nye tekster, bilder og design? Ta en titt på prisene våre eller kontakt oss for et pristilbud.
Det kommer an på, men normalt sett tar det 1-3 måneder fra oppstart til nettsiden er i drift. Tidshorisonten påvirkes av prosjektets kompleksitet, vår kapasitet og din responstid. Landingssider kan leveres raskere, 1-2 uker, mens større utviklingsprosjekter tar lengre tid. Dersom rask leveringstid er kritisk for deg, ta kontakt med oss – vi løser det meste!

Hjemmesidene vi lager er bestevenner med både nettbrett og mobil. WordPress, publiseringssystemet som brukes i alle våre prosjekter, kan tilpasse presentasjonen av websiden til forskjellige skjermstørrelser. En viktig del av designprosessen er derfor å justere innholdet for å sikre en god brukeropplevelse. Vi er også opptatt av at alle nettsider skal være tilgjengelige for dem med nedsatt funksjonsevne.

Ja, det kan du! Alle våre nettsider leveres med sidebyggeren Elementor inkludert i pakken. Dette er et brukervennlig og kraftig verktøy som lar deg redigere tekst og bilder, opprette nye sider og legge til elementer helt på egenhånd. Du kan også kontakte oss for å få hjelp med oppdatering av innhold. ved behov

Vi anbefaler WordPress og WooCommerce for de aller fleste av kundene våre. Vi kan også lage og drifte nettsider basert på løsninger som Squarespace, Wix, Mystore og Shopify. 

Profilbilde av Kay Telle Hoel

Skal vi ta en prat om nettsiden din?

Hei! Jeg er Kay Telle Hoel – daglig leder og designer i Digitelle AS.
Kunne du tenkt deg en prat om nettsiden din?