Nettsider

Hjemmesiden din er selve nøkkelen til bedriftens suksess!

Vi starter med å finne ut hvilken type nettside som er den optimale løsningen for din bedrift. Ved å kartlegge ditt behov kan vi lage en plan for nettsidene og tilhørende profilering som gir optimalt utbytte for deg og dine kunder. Du frigjør verdifull tid og energi til å drive med din kjernevirksomhet, når vi tar oss av alt med nettsiden din.

Klar for en ny hjemmeside eller re-design av bedriftens eksisterende nettside?

Nettsidene dine er bedriftens digitale ansikt utad og skal representere deg og din bedrift på best mulig måte. Kundene forventer å finne nyttig informasjon og å enkelt kunne navigere for å finne det de lurer på. Enten det er informasjon om produkter eller hvilket telefonnummer de kan ringe for å snakke med dere personlig.

Kundene dine skal være trygge på at de får sine behov dekket, med innbydende, brukervennlige, informative og velfungerende nettsider.

En viktig del av dette er å optimalisere nettsidene for bruk på både mobil og nettbrett, så vel som laptop – såkalt «responsivt design.» Når nettsiden tilpasser seg skjermen til kunden, uansett enhet, vil de bruke mer tid på siden din og få et bedre inntrykk av bedriften.

Du får blant annet:

  • Domenenavn og registrering.
  • Webhotell med ytelse og lagring tilpasset dine behov.
  • Installasjon og riktig konfigurasjon av WordPress.
  • E-post med Gmail, Outlook eller Office 365.
  • Designmal tilpasset ditt brand, eller et skreddersydd design.
  • Innholdsproduksjon med tekst, grafikk og bilder.
  • Nettbutikk med betalingsløsning fra Vipps, Klarna, Bambora m.fl.
  • Vedlikehold, sikkerhet, backup og løpende forbedringer av nettsiden.
  • SEO – søkemotoroptimalisering, statistikk og månedlige rapporter.

Responsive nettsider

Responsive nettsider (på engelsk: Responsive Web Design) er websider som tilpasser seg brukerens skjerm, enten det er en mobil, nettbrett eller en stasjonær PC. Hjemmesiden din må kunne tilby dine besøkende en fullverdig kundeopplevelse på mobilen.

Enkelte sider har over 70% av all sin trafikk fra mobile enheter. Nettsider som ikke er brukerorienterte, og ikke har et mobilvennlig design, rangeres lavere av søkemotorer som Google. Les mer om responsive nettsider.

Design for mobil og gode brukeropplevelser

Konverteringsoptimering (CRO)​

Når nettsiden din er lansert, starter jobben med å analysere resultater og videreutvikle sidene for å maksimere avkastningen for bedriften. Digitelle benytter Google Analytics for å se hvordan vi kan øke konverteringsraten for nettsiden din.

Ved å lære mest mulig om kundene som besøker siden og hvordan de beveger seg, kan man tilrettelegge for mersalg og følge opp kundene slik at de føler seg ivaretatt og får et positivt forhold til din bedrift. Slik skaper vi varige relasjoner. Les mer om konverteringsoptimalisering.

Søkemotoroptimalisering (SEO)​

Vi tilrettelegger innholdet på nettsiden din, slik at dine potensielle kunder finner veien til deg fremfor konkurrentene. Dette er et arbeid som utføres i samarbeid med deg som oppdragsgiver for å korrigere resultater underveis og skape langsiktig vekst og utvikling.

Uten riktige veivisere til nettsiden hjelper det ikke hvor bra den er. Om ingen finner den, er du like langt. Les mer om søkemotoroptimalisering.

Vanlige spørsmål

Hva koster en ny nettside?

Det kommer an på. Hva og hvor mye skal nettsiden inneholde? Skal det bare være en landingsside, eller skal du presentere bedriften din, produkter og tjenester på en profesjonell og strategisk måte? Har du innhold fra før, eller skal vi produsere nytt innhold sammen, med nye tekster, bilder og design? Ta en titt på prisene våre eller kontakt oss for et pristilbud.

Når kan den nye nettsiden være klar?

Det kommer an på, men normalt sett tar det 1-3 måneder fra oppstart til nettsiden er i drift. Tidshorisonten påvirkes av prosjektets kompleksitet, vår kapasitet og din responstid. Landingssider kan leveres raskere, 1-2 uker, mens større utviklingsprosjekter tar lengre tid. Dersom rask leveringstid er kritisk for deg, ta kontakt med oss – vi løser det meste!

Lager dere mobilvennlige hjemmesider?

Hjemmesidene vi lager er designet for å vises på alle type enheter. WordPress, publiseringssystemet som brukes i alle våre prosjekter, kan tilpasse presentasjonen av websiden til forskjellige skjermstørrelser. En viktig del av designprosessen er derfor å justere innholdet for å sikre en god brukeropplevelse. Vi er også opptatt av at alle nettsider skal være tilgjengelige for dem med nedsatt funksjonsevne.

Kan jeg redigere nettsiden selv?

Ja, det kan du! Vi viser deg gjerne hvordan du kan lage eget innhold til nettsiden og redigere det. Avhengig av prosjektet, vil du ha sidebyggeren Elementor eller Gutenberg å jobbe med. Elementor er et brukervennlig og kraftig verktøy som lar deg redigere tekst og bilder, opprette nye sider og legge til elementer helt på egen hånd. Du kan også kontakte oss for å få hjelp med oppdatering av innhold på timebasis.

Hvilke innholdssystem (CMS) bygger dere nettsider med?

Vi anbefaler WordPress for de aller fleste av kundene våre. I de tilfellene hvor vi mener en annen løsning er bedre egnet, vil vi anbefale en dyktig leverandør.

Skal vi ta en prat om hjemmesider?

Med over 25års erfaring innen webdesign løser vi dette for deg.