Oppnå bedre resultater for nettsiden med webanalyse

Nettsiden din er mer enn bare en samling av tekst og bilder. Det er en salgsplattform som hjelper deg med å koble bedriften din til målgruppen deres. Leverer nettsiden gode nok resultater for selskapet ditt?

En dårlig vedlikeholdt nettside hjelper deg kun med å miste kunder

Regelmessig oppdatering og vedlikehold av nettsiden din hjelper deg med å sikre at du forblir relevant for målgruppen din og skiller deg ut i markedet.

Når du ikke passer på nettsiden din eller gjør regelmessige oppdatering risikerer du å miste potensielle kunder til konkurrentene dine. 

Du har sikkert hørt mantraet «hvis du bygger det, vil de komme.» Det har kanskje sin plass i historien, men passer dårlig for den digitaliserte tiden vi lever i.

Dessverre, dersom du bygger en nettside og ikke gjør noen markedsføringsaktiviteter i det hele tatt, vil du slite med å være synlig i markedet. Dette betyr at konkurrentene dine med glede kan forsyne seg av de verdifulle kundene du ønsker til bedriften din. 

Ikke sett din lit til skippertak og ikke la bedriften slå lekk på grunn av dårlig vedlikehold. Regelmessig vedlikehold og oppdateringer vil hjelpe nettsiden din med å være aktuell og verdifull i mange år fremover.

Illustrasjon - Dårlig vedlikeholdte sider

Benytt deg av den aller beste salgsplattformen du har!

Nettsiden din er den beste salgsplattformen du har tilgjengelig for bedriften din. Selv om du kanskje ikke direkte selger produkter eller tjenester.

Som et knytepunkt for bedriften din, utdanner og informerer nettsiden dine potensielle kunder, og bygger deres tillit til deg.

Det finnes mange arenaer for å markedsføre bedriften din, som messer, konferanser, reklamefilmer, trykksaker med mer. Men, alle disse metodene vil lede tilbake til nettsiden din minst en gang i kjøpsprosessen.

Som din beste salgsplattform må nettsiden din snakke direkte til ditt publikum. Du vet hvilke utfordringer de har og løsningen dine produkter eller tjenester tilbyr dem.

Får du mest mulig ut av din beste salgsplattform akkurat nå?

Er svaret ditt JA på noen av disse spørsmålene?

 • Du vil gjerne få flere besøkende til nettsiden din og at de skal huske deg og bedriften din
 • Du ønsker å motta flere henvendelser via epost eller telefon
 • Du bekymrer deg for at konkurrentene dine er mer synlige eller deg på nett
 • Du trenger å få oppdatert nettsiden din, men er usikker på hva som er den beste fremgangsmåten
 • Du er bekymret for at salgstallene dine er lavere enn de har vært, eller ikke hva du forventet
 • Du vet at du trenger å oppdatere nettsiden og/eller plugins på den, men er ikke sikker på hvordan
 • Du synes vedlikehold og oppdatering av nettsiden din kan være overveldende eller uinteressant
 • Du føler ikke at markedsaktivitetene dine gir deg nok tilbake for investeringene du gjør

Vår webanalyse er laget for å hjelpe deg med alle punktene over… og mer!

Ja takk, jeg vil ha hjelp med nettsiden min

Som den beste salgsplattformen din, vil nettsiden din normalt sett ha en organisk vekst basert på innholdet du legger til. Når du har nye produkter eller tjenester å tilby verden, legger du til innhold for å informere om dette. Når du har nyheter eller oppdateringer, kan du skrive blogginnlegg. Nettsiden din vokser sammen med bedriften.

Det er viktig at nettsiden er synlig og tilgjengelig for målgruppen din. Så hvis du for eksempel retter deg mot arbeidstakere som er interessert i vitenskap og har høy personlig inntekt, må du få nettsiden din og brandet ditt foran dem. Hvis du ikke er synlig hvor de bruker internett, kan du ikke posisjonere produktene og tjenestene dine effektivt. 

Vår Nettsidekontroll tjeneste hjelper deg med å identifisere problemer med nettsiden din og tilpasse prosessene dine, så alt fungerer optimalt.

Vår Nettsidekontroll vil innebære en grundig sjekk av nettstedet ditt, designet, innholdet, funksjonalitet, hastighet, sikkerhet og mer. Tenk på det som en helsesjekk eller EU-kontroll for nettsiden din. Du må sørge for at nettsiden din er sunn og i god stand, slik at den kan fungere optimalt som et salgsverktøy for beriften din. 

Etter at Nettsidekontrollen er fullført, vil vi gi deg en PDF-rapport med funnene våre og eventuelle handlingspunkter som vi anbefaler å gjennomføre. Som en del av tjenesten får du to timer av tiden vår inkludert, slik at vi kan bruke dette til å løse noen av handlingspunktene.

Klar for å komme i gang?

Klar for å komme i gang?

Nettsidekontrollen er priset til kr 4.990kr eks.mva., og inkluderer den tiden vi bruker på å kontrollere nettsiden din. 2 ekstra timer er inkludert for å hjelpe deg i gang med å løse eventuelle problemer. 

Etter at bestillingen din er utført vil du motta en epost fra oss med instruksjoner om hvordan du trygt og sikkert kan dele din innloggingsinformasjon med oss.

Normalt sett tar prosessen 3-5 arbeidsdager å fullføre etter at vi har mottatt din bestilling og planlagt gjennomføringen av webanalysen. 

Vi ser frem til å hjelpe deg med nettstedet ditt!

Webanalyse

Få mest mulig utav den beste salgsplattformen din!
kr 4990
 • Webdesign og branding
 • Konverteringsoptimalisering
 • SEO - Synlighet på nett
 • Brukeropplevelse og design
 • Nettsidens hastighet og ytelse
 • Sikkerhet på nettsiden
 • Gjennomgang av WordPress
 • PDF rapport med handlingspunkter
 • 2 timer inkludert for å løse eventuelle problemer.

Hva er inkludert i Webanalysen?

Sjekklisten vår inneholder 7 viktige områder på nettstedet ditt. Resultatene vi kommer frem til overleveres som en PDF-rapport med konkrete handlingspunkter og forslag til løsninger. Du får 2 timer av vår tid inkludert i prisen for å hjelpe deg i gang med å løse oppgavene.

Illustrasjon - Webdesign og branding

Webdesign og branding

Få ny innsikt i hvor godt nettsiden din er designet og tilrettelagt for målgruppen til bedriften din, og hvordan de opplever nettstedet ditt. En annen viktig faktor som vurderes her, er hvor godt innholdet på nettstedet ditt tilpasses størrelsen på enheten den vises på. 

Illustrasjon - Konverteringsoptimalisering - CRO

Konverterings-optimalisering - CRO

Hver av sidene på nettstedet ditt sjekkes for en målbar hensikt med en definert handling du ønsker at besøkende skal gjøre (en konvertering). Dette kan være å booke en samtale med firmaet ditt, sende en henvendelse eller kjøpe et produkt eller en tjeneste. Tydelige Call to Action (CTA) bør derfor finnes på hver side. 

Illustrasjon - SEO - Søkemotoroptimalisering

Søkemotor-optimalisering - SEO

Nettstedet ditt skal være mer synlig enn konkurrentene dine, da finner kundene deg først! Du får en rapport over hvordan Google rangerer din nettside sammenlignet med konkurrentene, på de søkeordene som er viktigst for din målgruppe og bedrift. Du får også innsikt i hvor godt nettsiden din er tilrettelagt for enkel indeksering av søkemotorer teknisk og innholdsmessig. 

Illustrasjon - Brukeropplevelse

Brukeropplevelse og design

Vi vil gå igjennom opplevelsen som en typisk besøkende har på nettsiden din. Er alt lett for dem å bruke? Kan de enkelt kontakte virksomheten din hvis de trenger mer informasjon om produktene eller tjenestene dine? Kanskje du har gjort valg for nettsiden som kan føre til en dårlig brukeropplevelse for potensielle kunder. 

Illustrasjon - Nettsidehastighet og ytelse

Nettsidens hastighet og ytelse

Du får gjennomført en rekke hastighets- og ytelsestester på nettstedet ditt. Hvis det tar mer enn 3 sekunder å laste inn nettstedet, vil det sannsynligvis trenge litt optimaliseringsarbeid. Du har  maks 7 sekunder på deg til å fange oppmerksomheten til den gjennomsnittlige besøkende.

Illustrasjon - Sikkerhet på nettsiden

Sikkerhet på nettsiden

Sikring av dine data, samt dine kunder og besøkendes data, blir kontrollert og du får en komplett sjekk av sikkerheten til nettstedet ditt. Du mottar en oversikt over potensielle svakheter og sikkerhetshull, samt gode råd om hvordan du kan sikre nettsiden din bedre.  

Illustrasjon - Gjennomgang av WordPress

Gjennomgang av WordPress

Du får en full gjennomgang av ditt WordPress-nettsted, hvor vi vurderer hvor godt det er bygget opp, tilleggsmodulene som er brukt og det aktive temaet. Du får oversikt over elementer som er utdaterte eller ikke vedlikeholdes, da disse vil utgjøre en sikkerhetsrisiko for bedriften din. 

Illustrasjon - PDF rapport

PDF rapport med handlingspunkter

Når Nettsidekontrollen din er gjennomført, lager vi en rapport som du vil motta som et PDF-dokument. Rapporten inneholder resultatene dine innenfor hvert testområde og våre anbefalte handlingspunkter. Du får en komplett og objektiv oversikt over ting som må løses for å forbedre design, brukeropplevelse, ytelse og sikkerhet. 

Illustrasjon - 2 timer inkludert

2 timer inkludert

Vi inkluderer 2 timer av tiden vår for å hjelpe deg med å løse handlingspunktene som vi har funnet som en del av Nettsidekontrollen. Hvis du trenger mer tid enn vi har inkludert, kan vi hjelpe deg med ytterligere handlingspunkter til vår standard timepris. Vi takler de viktigste problemene først, ettersom dette er de som vil være mest kritiske for bedriften din.

Ofte stilte spørsmål (OSS)

Hvorfor trenger jeg en webanalyse?

Det er viktig å holde nettstedet ditt oppdatert og egnet for målgruppen din. Dette betyr å ha et klart mål med innholdet du lager, og sikre at du tydelig oppgir meldingen til de besøkende. Nettsikkerhet er også et stort problem. Hvis du ikke passer på nettstedet ditt, utgjør dette en stor sikkerhetsrisiko for bedriften din.

Hvor lang tid tar en webanalyse?

Vi trenger vanligvis rundt 3-5 arbeidsdager for å fullføre webanalysen fra det tidspunktet vi mottar bestillingen. Fra tid til annen kan dette være litt lenger, siden det vil avhenge av vår nåværende arbeidsplan. Når analysen av nettstedet er fullført, sender vi rapporten og sender detaljene om de anbefalte neste trinnene.

Hva om jeg ikke har en WordPress nettside?

Vi kan hjelpe deg med en rekke plattformer på nettstedet. Vårt tilbud her er spesielt tilpasset WordPress nettsteder. Hvis du driver en nettside på en annen plattform og ønsker vår revisjonstjeneste, kan du kontakte oss og vi kan diskutere dette videre med deg.

Hvordan kan jeg ha tillit til resultatet?

Vi er et etablert byrå med over 15 års erfaring med WordPress, webdesign og markedsføring. Vårt vennlige team er godt kjent med å gjennomføre våre analyser på nettsteder og er klare til å hjelpe deg.

Klar for å komme i gang?

Nettsidekontrollen er priset til kr 4.990kr eks.mva., og inkluderer den tiden vi bruker på å kontrollere nettsiden din. 2 ekstra timer er inkludert for å hjelpe deg i gang med å løse eventuelle problemer. 

Etter at bestillingen din er utført vil du motta en epost fra oss med instruksjoner om hvordan du trygt og sikkert kan dele din innloggingsinformasjon med oss.

Normalt sett tar prosessen 3-5 arbeidsdager å fullføre etter at vi har mottatt din bestilling og planlagt gjennomføringen av webanalysen. 

Vi ser frem til å hjelpe deg med nettstedet ditt!

Webanalyse

Få mest mulig utav den beste salgsplattformen din!
kr 4990
 • Webdesign og branding
 • Konverteringsoptimalisering
 • SEO - Synlighet på nett
 • Brukeropplevelse og design
 • Nettsidens hastighet og ytelse
 • Sikkerhet på nettsiden
 • Gjennomgang av WordPress
 • PDF rapport med handlingspunkter
 • 2 timer inkludert for å løse eventuelle problemer.

Tilbakemeldinger fra kundene våre

"Sagene Bryggeri AS hyret inn Digitelle for å gjøre et komplett redesign av hjemmesiden vår. Vi ble veldig fornøyde med resultatet, og har valgt å fortsette samarbeidet med Digitelle på drift og vedlikehold fremover. Prosjektet ble profesjonelt gjennomført og vi oppfattet Kay som en kreativ, flink og hyggelig kar. Vi kan anbefale Digitelle på det varmeste."
"Vi benytter Digitelle for å få på plass tilbudsmodul og ny design på vår eksisterende nettside. I tillegg får vi hjelp til SEO og jevnlig gjennomgang av vår Google Ads konto. Kay jobber raskt og effektivt med det vi blir enige om, kommer med gode forslag til forbedringer på nettsiden vår og er veldig lett å kommunisere med. Vi er svært fornøyd med samarbeidet og kan anbefale Digitelle på det sterkeste!"