SEO – Søkemotoroptimalisering

Bli mer synlig på nett og øk omsetningen din allerede i dag!

Vil du ha mer relevant og lønnsom trafikk til nettsiden din? Da må innholdet der være relevant, og nyttig. Gjennom trafikkanalyse og innholdsarbeid hjelper Digitelle deg med å forstå kundenes behov og forbedre nettsiden din. 

Hvordan skal kundene dine få vite om din nye nettside/hjemmeside? Google kan være en jungel å orientere seg i, men vi har verktøyene som hjelper kundene dine med å finne frem.

Video: Er nettsiden deres synlig i Google?

Forbedre innholdet på nettsiden din

Det hjelper ikke å få 100.000 treff på nettsiden din om katter dersom 99.000 av dem er hundemennesker. Det er derfor søkemotoroptimalisering er viktig. Det handler ikke bare om å få kunder inn på nettsiden din, men å få de riktige kundene inn der. Helst skal de være klare for å handle akkurat det din bedrift selger av varer og tjenester.

Kanskje leter de etter informasjon i første omgang, og da er det viktig at nettopp din nettside er den de finner. Det er mange faktorer som spiller inn for å få en god plassering i Googles søkesystem, og det første man må gjøre er å optimalisere nettsiden og dens innhold slik at det blir fanget opp av Google.

Algoritmene endres til tider og da er det viktig at du har en samarbeidspartner som Digitelle, som alltid er oppdatert. Når det er et godt samspill mellom nettsiden og markedsføringen på nett, vil de riktige kundene finne siden, få svar på det de lurer på og enkelt kunne handle det de trenger.

Vi hjelper deg med å få på plass de riktige faktorene for at dette skjer. Slik øker du veksten og kundetilfredsheten samtidig. 

Søkemotoroptimalisering - SEO
Photo by Myriam Jessier on Unsplash

Slik jobber vi med søkemotoroptimalisering

Nøkkelord / søkeord

Google og andre søkemotorer jobber med søkeord, og vi legger til rette for dette ved å benytte de riktige nøkkelordene som er relevante for bransjen din bedrift tilhører. 

Metadata (tekst og bilder)

På nettsiden legger vi inn metadata relatert til tekst og bilder, slik at søkemotorene kan plukke dem og slik gi treff til relevante søk. 

Innhold

Teksten og bildene som nettsiden din har, er viktigere enn du tror. Ved å benytte godt innhold, enten det er i bloggtekster eller i produktbeskrivelser, rykker du opp i søkemotorens rangering. 

Analyse av resultater

Kontinuerlig forbedring og justering i takt med endrede algoritmer og kundenes behov, er helt nødvendig for å sikre en fortsatt god rangering i søkemotorene. Ved å analysere resultater fra nettsiden kan dette justeres. 

Hastighet

Hosting på webhotell som sikrer god hastighet gjør at kundene foretrekker din side fremfor konkurrentens som laster tregere eller har tekniske vansker. 

Sikkerhet

Trygge nettsider gjennom gode tekniske løsninger som holdes oppdatert. 

Ta gjerne en prat med oss om dine muligheter for optimalisering i søkemotorer og analyse av hva som må gjøres for å komme i gang med dette.

Profilbilde av Kay Telle Hoel

Vil du bli mer synlig på nett?

La oss ta en prat om Google, innhold, søkeord og bedriften din!

Kontakt meg