Grafisk design

En helhetlig grafisk profil skaper oppmerksomhet, tillit og salg!

Trenger du nye visittkort, plakater, brosjyrer, flyers, skilt, bannere eller profileringsartikler? Digitelle hjelper deg med lekkert design og profesjonelt innhold. Vi kan også produsere korte reklamefilmer, logovideoer og presentasjoner.

Branding og grafisk design

Godt grafisk design kommuniserer budskapet ditt raskt og effektivt

Når du har en logo og en profil, ønsker du selvsagt at den brukes for å presentere bedriften på best mulig måte. Det er stor forskjell på hvordan kunden oppfatter budskapet ditt gjennom en amatørmessig og en profesjonell presentasjon.

Digitelle tilbyr alle tjenester innenfor grafisk design. Ved å få et visittkort, en brosjyre eller en nettside med profesjonelt utformet design, vil kundene få et positivt inntrykk og stole mer på bedriften din og varene og tjenestene dere tilbyr.

Fra profilbilder og bannere i sosiale medier, til skilting, trykte brosjyrer og annonser i trykte medier, det å utforme budskapet på en lettfattelig og estetisk tiltalende måte, er utrolig viktig for å bygge tillit hos målgruppen din.

Få en gjennomført visuell profil

Når man har tillit til bedriften, vil man også være mer tilbøyelig til å bygge en relasjon og bli en trofast kunde. Det å kommunisere med en gjennomført grafisk profil bygger opp denne tilliten.

Vi kan hjelpe deg med alle elementer du trenger for å bygge en messestand, utforme skilting og profilering på selve arbeidsplassen, og alle former for annonsering både på nett og i trykte medier.

Grafisk designer
Photo by Theme Photos on Unsplash

Hvordan sikrer vi at vårt grafiske design gir bedriften din et løft?

Helhetlig og konsekvent branding

Ved å sørge for at alt av grafisk design fremstår helhetlig får bedriften et mer profesjonelt preg, noe som bygger tillit hos kundene. Profilen blir tydelig og man får mer igjen for arbeidet med profilering.

Personlig preg

Bedriften skiller seg ut fra mengden med et tydelig og personlig preg gjennom profilering. Annonser i sosiale medier og trykte medier viser personlighet og fester seg lettere i bevisstheten til potensielle kunder.

Kundetilfredshet

Det blir lettere for kunden å stole på bedriften når den fremstår konsekvent og helhetlig. Det er lett for kundene å komme i kontakt med bedriften og de finner enkelt frem når de trenger hjelp eller informasjon om produktene.

Kontakt oss gjerne for å få et nytt blikk på hvordan din bedrift kan gjøre nytte av en oppfriskning av grafisk design for ditt profileringsmateriell.

Trenger du en grafisk designer?

La oss ta en prat om hva du trenger og ser for deg!