WooCommerce nettbutikk

Få en komplett og brukervennlig nettbutikk med WordPress og WooCommerce!

Vil du starte nettbutikk? Digitelle hjelper deg med å finne de riktige løsningene for dine produkter og ditt marked. Vi leverer design og alt annet du trenger for å komme i gang. 

Butikkatalog med standarddesign.

Kundene dine forventer å finne alt de trenger på nettet, så nå er det på tide å oppgradere hjemmesiden/nettsiden din med en nettbutikk. I dag ser vi behovet for å handle på nettet øke i takt med at tidsklemma strammes til. Alle vil handle enkelt og kjapt, og nettbutikker som møter behovet til kunden vil ha et fortrinn foran de andre i samme bransje.

Nettbutikk med WooCommerce

WooCommerce nettbutikk

Fra 25.000kr eksl. mva.

WooCommerce er en utvidelse til WordPress som lar deg starte og drive nettbutikk. Startpakken vi tilbyr inneholder de viktigste funksjonene du må ha, men løsningen kan skaleres etter behov med avanserte funksjoner og flere språk. Mulighetene er mange, og du får gode råd og veiledning til å ta riktige valg underveis. Du får også opplæring i oppretting av produkter, ordrebehandling og innholdsredigering, med oppfølging etter at du har startet driften.

Integrasjon mot FrontSystems, Tripletex og PCKasse er mulig, men krever en større investering. Integrasjon mot fraktløsninger, flere språk, valutaer og avanserte funksjoner er også ting som gjør at prosjektbudsjettet må økes.

Merk: Webserver og WooCommerce driftsavtale kommer i tillegg.

 • Oppsett av WordPress og WooCommerce
 • Enkel designtilpasning med logo, farger og fonter.
 • Betalingsløsning med Vipps Checkout
 • Oppsett av menystruktur og produktkategorier
 • Oppsett av transaksjonsepost
 • Produktsøk
 • Produktanmeldelser og produktvurderinger
 • 2 timer med opplæring over Google Meet

Hvilken nettbutikk er best?

Digitelle hjelper deg med å finne løsninger for nettbutikken som passer både for bedriften og kundegruppen din. Sikkerhet for både bedriften og kunden, gode betalingsløsninger og et brukervennlig design er blant faktorene som avgjør hvor kundene liker å handle. Vi anbefaler WooCommerce salgsplattformen i bunn.

Noen av fordelene med WooCommerce nettbutikk

 • God brukervennlighet
 • Utvikles og forbedres kontinuerlig
 • Kompatibelt med de viktigste frakt og betalingsleverandørene
 • Kan integreres med ERP-systemer og kasseløsninger
 • Støtter mange typer produkter og abonnement
 • Ingen årlig lisenskostnad
 • Kan utvides med en rekke utvidelser som tilbyr nye funksjoner
 • Skalerbart etter budsjett og ambisjonsnivå
 • Godt tilrettelagt for søkemotoroptimalisering

Betalingsløsninger for WooCommerce

Photo by rupixen.com on Unsplash

Vipps Checkout for WooCommerce

Det å tilby Vipps som betalingsmetode er en fin måte å gjøre det enklere for kunder å handle på nettsiden din, samtidig som kundenes tillit økes. Vipps Checkout er enkelt, sikkert, populært og har ingen faste månedlige kostnader. I tillegg til å betale med Vipps appen, tilbyr Vipps betaling med VISA og MasterCard. Les mer om Vipps Checkout.

Omsetning på 0 – 1 millioner siste 30 dager: 2,49% avgift per transaksjon.
Omsetning på 1 – 4 millioner siste 30 dager: 1,99% avgift per transaksjon.
Omsetning på 4 – 7 millioner siste 30 dager: 1,75% avgift per transaksjon.

Klarna for WooCommerce

Betalingsløsningen fra Klarna erstatter Woocommerce sin kasse. Kundene dine kan velge mellom faktura, delbetaling eller direkte betaling med kort, avhengig av hvilke løsninger du ønsker å tilby. Det er også mulig å inkludere Vipps i Klarna sin kasse.

Pris for Klarna Checkout er 2,79 % + 3.50 NOK pr transaksjon.

Klarna Payments

Vises som et standard valg i kassen, på lik linje med andre betalingsløsninger. Kundene kan også her velge mellom faktura, delbetaling eller kortbetaling.

Pris for Klarna Payment faktura er 2,79 % pr transaksjon og 5.90 NOK pr faktura.
Pris for Klarna Payment delbetaling er 0,99 % pr transaksjon og 5.90 NOK pr faktura.

Les mer om Klarna Checkout og Klarna Payments pluginen.

Stripe for WooCommerce

Stripe er en velprøvd og sikker løsning for kortbetaling i WooCommerce. Det er et godt valg for internasjonale nettbutikker, med tilgjengelighet i 40 land og 135 valutaer. Stripe kan tilby integrasjoner med Apple Pay og Google Pay for enkle transaksjoner på mobil.

Pris for Stripe er 2,4% + 2 kr pr. transaksjon med kort utstedt i Europa (inkl. Norge).
Pris for Stripe er 3,25% + 0.25 Euro pr. transaksjon med kort i UK og utenfor Europa.

Andre betalingsløsninger for WooCommerce

Dintero, Worldline(Bambora), NETS, Paypal, Collector, Verifone.

Fraktløsning for WooCommerce

Vi anbefaler de aller fleste norske nettbutikken med fokus på det norske markedet å bruke Posten Bring som fraktleverandør. Med WordPress-utvidelsen Bring Fraktguiden kan du booke forsendelser og printe fraktetikketter direkte fra WooCommerce. For nettbutikker med mange pakker til utlandet, kan DHL Express være et godt tillegg.

 • Posten
 • Posten Bring
 • Porterbuddy
 • Shipmondo

WooCommerce integrasjon med regnskapssystem og lager (ERP)

Tripletex integrasjon med WooCommerce

Ved å integrere WooCommerce-nettbutikken din med ERP-systemet ditt sparer du tid og penger. Samtidig effektiviserer du ordrebehandling og reduserer risikoen for feil. Du har oversikt over nettbutikken din i sanntid, kundene dine får varene sine raskere og du står bedre rustet til å skalere opp raskt.

Det finnes overraskende mange regnskapssystem på det norske markedet(Digitelle bruker og anbefaler Tripletex). Og det finnes sikkert ti ganger så mange integrasjoner mellom WooCommerce og ERP-løsninger, som er vanskelig å se forskjell på. Prisene varierer veldig mellom leverandørene, oppstart kan koste fra 4000 – 100.000+ og månedlige driftskostnader spenner fra 249kr til tusenvis av kroner. Avhengig av typen system, kompleksitet og tilpasninger.

Digitelle samarbeider med de beste utviklerne i Norge på WooCommerce-integrasjoner, og hjelper kundene med prosjektledelse og som teknisk kontakt vis-a-vis WooCommerce. Løsningen bygges i tett dialog med kundens regnskapsfører og andre nøkkelpersoner som er involvert i driften.

Hvordan bygger vi den beste nettbutikkløsningen for deg og dine kunder?

Illustrasjon av en kreativ prosess som inneholder design, research og analyse. Mennersker som sitter rundt et bord sett ovenifra.

Analyse av målpublikum

Før vi bygger en nettbutikk må vi vite hvem vi ønsker å selge til. Ved å finne det riktige publikummet for produktene som skal selges, kan man koordinere markedsføring for å lede nettopp de riktige menneskene som ønsker å kjøpe dine produkter. Enten de er enkeltkunder, bedrifter eller begge deler, lokalt, nasjonalt eller internasjonalt.

10 spørsmål om nettbutikken du bør tenke igjennom

 1. Hva slags type nettbutikk er dette (B2C, B2B eller en kombinasjon)?
 2. Er det en spesiell målgruppe eller markedssegment nettbutikken skal fokusere på?
 3. Hva slags produkter eller tjenester vil bli solgt på nettbutikken?
 4. Hvor mange produkter eller varianter av produkter som trenger å bli lagt til nettbutikken?
 5. Trenger nettbutikken å integreres med andre systemer (f.eks. regnskapsprogram, lagerstyring)?
 6. Hvilke betalingsmetoder skal være tilgjengelige nettbutikken?
 7. Trenger nettbutikken å håndtere noen unike frakt- eller skattekrav?
 8. Er det noen spesielle design- eller merkevareretningslinjer som må følges?
 9. Trenger nettbutikken spesiell funksjonalitet (f.eks. abonnementer, booking, medlemskap)?
 10. Trenger nettbutikken å støtte flere språk eller valutaer?

Les også artikkelen min 30 spørsmål når du skal starte nettbutikk

Sikkerhet

For at kundene skal ønske å handle i din nettbutikk må de føle seg trygge på bedriften og på at nettbutikken driftes sikkert. Webserverene Digitelle tilbyr har automatisert daglig sikkerhetskopiering, skadevare skanning, DDOS beskyttelse og WAF (Web Application Firewall), med innholdsnettverket Google Cloud.

Drift av WooCommerce nettbutikk

Vi hjelper deg både med oppsett og teknisk drift, og kan også bidra til oppdateringer av nettbutikken. Webserverene vi tilbyr er skreddersydd for WordPress, bygget på Google Cloud og inkluderer high availability systemer, database med failover, HTTPS/SSL, ubegrenset mengde båndbredde, CDN, LiteSpeed cache-løsning og datalagring innenfor EØS.

eCommerce Manager for WooCommerce

Som eCommerce Manager kan jeg hjelpe deg med å optimalisere WooCommerce nettbutikker for søkemotorer (SEO), produsere kvalitetsinnhold og design som bidrar til økt salg og konverteringsrate. Som WooCommerce-ekspert har jeg bred erfaring innenfor netthandel og digital markedsføring, og kan tilby prosjektbasert arbeid og rådgivning. Jeg kan bidra med identifisering av optimaliseringstiltak og muligheter, gjennomføring av dem, fastsetting av strategi og målsetninger, samt kompetanseutvikling for å sikre at målene dine oppnås.

Digital markedsføring

Gjennom digital markedsføring med Google Ads og sosiale medier kan bedriften bygge relasjoner til kundene som gir grobunn for den tilliten som er nødvendig for at nettbutikken skal lykkes. Ofte en kombinasjon av Performance Max-kampanjer (Google Shopping) kombinert med målrettede kampanjer for utvalgte produkter og produktgrupper.

SEO – Søkemotoroptimalisering

SEO-arbeid er essensielt for å lykkes med WooCommerce nettbutikken din. Våre tjenester vil hjelpe nettbutikken din å rangere høyere i søkemotorresultater, tiltrekke seg mer trafikk og øke omsetningen din. Vi jobber med SEO gjennom søkeord-research, on-page optimalisering, teknisk SEO, innholdsproduksjon, rapportering og analyse. Løsningen din er tilpasset de spesifikke behovene til nettbutikken din, og vi jobber tett sammen med deg for å hjelpe deg med å oppnå målene dine.

Konverteringsoptimalisering

Vi analyserer og overvåker nettbutikken din for å øke sansynligheten for at en besøkende gjennomfører et kjøp, eller en annen ønsket handling. Dette kan vi få til med endringer av design, forbedring av brukeropplevelsen og navigasjon, kampanjer og andre tiltak. 

Video: Øk salget på nettsiden deres

Et par WooCommerce butikker vi jobber med

Kom i gang med nettbutikk i dag!

Få hjelp med design og oppsett av WooCommerce.