WooCommerce nettbutikk

Få en rimelig og brukervennlig nettbutikk bygget med WordPress og WooCommerce!

Vil du starte nettbutikk? Digitelle hjelper deg med å finne de riktige løsningene for dine produkter og ditt marked. Vi leverer design og alt annet du trenger for å komme i gang. 

Kundene dine forventer å finne alt de trenger på nettet, så nå er det på tide å oppgradere hjemmesiden/nettsiden din med en nettbutikk. I dag ser vi behovet for å handle på nettet øke i takt med at tidsklemma strammes til. Alle vil handle enkelt og kjapt, og nettbutikker som møter behovet til kunden vil ha et fortrinn foran de andre i samme bransje.

Nettbutikk med WooCommerce

Hvilken nettbutikk er best?

Digitelle hjelper deg med å finne løsninger for nettbutikken din som passer både for bedriften og kundegruppen din. Sikkerhet for både bedriften og kunden, enkle betalingsløsninger og et hensiktsmessig design er blant faktorene som avgjør hvor kundene liker å handle. Vi anbefaler WooCommerce salgsplattformen i bunn.

WooCommerce passer de aller fleste

Derfor er den også den mest populære netthandelsløsningen i verden! Du får en nettbutikkløsning som har funksjonene du trenger, og kan utvides og skaleres opp sammen med bedriften din. I tillegg har du WordPress i bunn, som kan brukes til å lage og produsere flotte nettsider som øker salget og synligheten til nettbutikken din. 

Noen av fordelene med WooCommerce nettbutikk

  • God brukervennlighet
  • Utvikles og forbedres kontinuerlig
  • Kompatibelt med de viktigste frakt og betalingsleverandørene
  • Kan integreres med ERP-systemer og kasseløsninger
  • Støtter mange typer produkter og abonnement
  • Ingen årlig lisenskostnad
  • Kan utvides med en rekke utvidelser som tilbyr nye funksjoner
  • Skalerbart etter budsjett og ambisjonsnivå
  • Godt tilrettelagt for søkemotoroptimalisering
Photo by rupixen.com on Unsplash

Hvordan bygger vi den beste nettbutikkløsningen for deg og dine kunder?

Analyse av målpublikum

Før vi bygger en nettbutikk må vi vite hvem vi ønsker å selge til. Ved å finne det riktige publikummet for produktene som skal selges, kan man koordinere markedsføring for å lede nettopp de riktige menneskene som ønsker å kjøpe dine produkter. Enten de er enkeltkunder, bedrifter eller begge deler, lokalt, nasjonalt eller internasjonalt.

Produkter

Hvilke produkter eller tjenester har bedriften din nytte av å selge via nettbutikken? Vi går gjennom vareutvalget og tjenestene dere tilbyr og ser på hva som egner seg for salg via nettbutikk med tanke på fortjeneste og målpublikum.

Betaling

Det finnes flere ulike betalingsløsninger, som kort, faktura VIPPS, med mer. Vi ser på hvilke som egner seg best til din spesifikke nettbutikkløsning.

Sikkerhet

For at kundene skal ønske å handle i din nettbutikk må de føle seg trygge på bedriften og på at nettbutikken driftes sikkert. Å bygge opp tillit til kundene og sikre at det tekniske fungerer som det skal er to hovedfaktorer for at sikkerheten skal ivaretas. 

Trygg drift

Vi hjelper deg både med oppsett og teknisk drift, og kan også bidra til oppdateringer av nettbutikken, samt redesign av nettsider dersom det er gunstig for å få en bedre løsning totalt.

Digital markedsføring

Gjennom digital markedsføring i sosiale medier kan bedriften bygge relasjoner til kundene som gir grobunn for den tilliten som er nødvendig for at nettbutikken skal gi maksimal avkastning.

Konverteringsoptimalisering

Vi analyserer og overvåker nettbutikken din for å øke sansynligheten for at en besøkende gjennomfører et kjøp, eller en annen ønsket handling. Dette kan vi få til med endringer av design, forbedring av brukeropplevelsen og navigasjon, promoteringer og andre tiltak. 

Video: Øk salget på nettsiden deres

Ta deg tid til en samtale med oss om hvordan en nettbutikk som passer din bedrift og dine kunder kan løfte omsetningen og avlaste dere internt.

Et par nettbutikker vi jobber med

Profilbilde av Kay Telle Hoel

Interessert i å starte nettbutikk?

Vi hjelper deg med gode forretningsvalg, design, oppsett og markedsføring.