Annonsering på nett

Annonsering på Google og Facebook gir deg bedre målretting og kontroll på budsjettet

Annonsering i søkemotorene og sosiale medier er en effektiv måte å oppdage nye kunder og promotere bedriften din. Digitelle kan hjelpe deg med alt fra markedsanalyse og strategi, til design og publisering i kanalene som er relevante for din bedrift.

Google Ads
Photo by Stephen Phillips – Hostreviews.co.uk on Unsplash

God research gir deg mer igjen for pengene

Å annonsere på nett er en mer kompleks oppgave enn man skulle tro. Vi tar for oss hele kundereisen, og starter med markedsanalyse og strategi før vi setter opp annonser og målretter dem inn mot dine kunder.

Fra søkemotoroptimalisering og strategisk planlegging til riktig utforming av annonser og landingssider, vi tilbyr alle tjenester innenfor annonsering på nett. Med en gjennomtenkt strategi og helhetlig planlegging kan annonser på riktig sted, til riktig tid og presentert for riktig publikum, gi en fantastisk effekt for bedriften din.

Det er en prosess med mange momenter og det gjelder at alle delene av prosessen kommer i riktig rekkefølge for å gi et optimalt resultat. Om kunden klikker seg inn på en annonse og møter en ikke-fungerende side, vil salget være tapt.

Vi hjelper deg med å nå målene dine

Vi kan hjelpe deg med å få på plass fundamentet som vil bygge opp bedriften steg for steg til hele kundereisen blir ivaretatt på best mulig måte. Trygge nettsider og en teknisk bakside som fungerer godt er en del av dette.

Når grunnlaget er lagt, kan vi også hjelpe deg med design av annonser som vil appellere til din målgruppe og sikre at de klikker seg inn på en nettside som gir dem det de leter etter.

Fornøyde kunder vil besøke sidene dine igjen, og å ha en hjemmeside med nyttig informasjon som hjelper kundene med å løse sine problemer, er noe vi også kan hjelpe dere med.

Google Analytics
Photo by Myriam Jessier on Unsplash

Slik optimaliserer vi din bedrifts annonsering på nett

Markedsplan og strategi

Vi ser på hvilke målsetninger bedriften har, og analyserer kundegruppen for å bygge opp en strategi som fungerer for både bedriften og kundene.

Profilering

Ved å benytte en helhetlig profil som strekker seg fra logo og visittkort til brosjyrer og nettsider, inkludert utforming av annonser for sosiale medier, sikrer vi at kundekommunikasjonen bygger relasjoner til kundene.

Analyse

Gjennomgang av resultater fra nettsider, nettbutikk og kampanjer legger grunnlaget for stadige forbedringer og utvikling av innholdet som blir presentert for kundene. Vi benytter Google Analytics og søkemotoroptimalisering for å få maksimalt ut av det arbeidet vi legger ned i markedsføringen for din bedrift.

La oss ta en prat om hvordan vi kan legge grunnlaget for vekst med riktig annonsering på nett for din bedrift.

Profilbilde av Kay Telle Hoel

Bli mer synlig på nett i dag!

Jeg hjelper deg gjerne med Google Ads og Facebook Ads.

Kontakt meg