Webhotell for WordPress

WordPress hosting med fokus på gode kundeopplevelser

Med en rask og sikker hjemmeside gir du kundene dine er god opplevelse av bedriften din. Derfor er det viktig at du investerer i et webhotell med fokus på sikkerhet, ytelse og stabilitet. Vi er partnere med PRO ISP og tilbyr både drift, service og support på norske LiteSpeed webservere.

La oss administrere webhotellet ditt

Våre administrerte webhotell er skreddersydd og optimalisert for WordPress nettsider og WooCommerce nettbutikker. Webserverene ligger i Norge, med svært høy ytelse og god datasikkerhet. Vi tar hånd om sikkerhet og alt teknisk for deg, og hjelper deg når du trenger det. 

Du får blant annet

  • Fri trafikk
  • Ubegrenset antall subdomener
  • Ubegrenset antall e-postkontoer
  • Spam- og virusfilter
  • Daglig backup fra siste 30 dager
  • cPanel kontrollpanel
  • 99,9% oppetidsgaranti
  • VIP support og service
  • FTP og SSH tilgan

WordPress webhotell

Har din bedrift en rask, responsiv og oppdatert webside? Hvis ikke er det på tide å sjekke inn på Digitelles webhotell. Vi tilbyr WordPress-optimerte webservere og serviceavtaler, slik at kundene dine får en god brukeropplevelse og nettsiden blir trygg og sikker. 

Trygghet og hastighet er kjerneverdier for alle nettsider. Ønsker du å forbedre hastigheten på hjemmesiden din og sikre at den er så trygg som mulig både for bedriften og de besøkende kundene?

Med Digitelles webhotell får din hjemmeside/nettside fundamentet den trenger for å levere hastighet og trygghet som ivaretar både kundene og bedriften. Vi har både serviceavtaler som sikrer minimal nedetid, og WordPress-optimaliserte webservere som sikrer trygg lagring av alle data.

En stadig større andel av besøkende på nettsider kommer via mobil, og med responsive sider ivaretar vi kundens opplevelse uansett mobil enhet. Slik får kundene roen til å klikke seg inn og handle uten å måtte kjempe mot tekniske vanskeligheter som kan skyve dem over til konkurrentens sider.

Våre webhotell oppdateres jevnlig, slik sikrer vi at sidene er beskyttet mot angrep utenfra. Om dere har behov for en grundig gjennomgang av hele siden, eller en helt ny nettside bygget fra grunnen så tilbyr vi også dette.

Hva bør et webhotell gjøre for nettsiden din?

Raske nettsider med kort lastetid

Om en kunde kommer inn på nettsiden din, og den bruker for lang tid på å laste ned, klikker kunden seg raskt videre til konkurrenten sin side. Med webhotell fra Digitelle, sikrer du at din nettside (med tilhørende nettbutikk) laster raskest mulig slik at kunden blir på siden.

Sikkerhet og stabilitet

Rett etter god hastighet er det viktigste for webhotellet at det har maksimal oppetid, og at det er sikkert. Med god kapasitet og jevnlig backup, sikrer du nettsiden på best mulig måte, og kundene får tillit til bedriften når alt virker som det skal.

Serviceavtale

Digitelle tilbyr serviceavtale for webhotellet som sikrer jevnlig oppdatering og forbedring av det tekniske, slik at siden alltid er up to date og klar for alle utfordringer som måtte komme.

Kontakt oss gjerne for en prat om hvordan vi kan optimalisere din nettside ved å ta vare på den med vår webhotell-løsning.

Vanlige spørsmål

Hvorfor skal jeg velge webhotell fra Digitelle?

Dersom du er teknisk anlagt og ønsker å bruke tid på å administrere webhotellet ditt selv, bør du ikke velge oss. Vi tilbyr vår kunnskap og erfaring kombinert med personlig service og support når du trenger det. Gjennom vår WordPress drift og serviceavtale får du i tillegg hjelp med WordPress, oppdatering og vedlikehold av nettsiden din. Som kunde hos Digitelle får du samlet alle tjenester på ett sted, på samme faktura, med en dedikert kontaktperson.

Hva er et domene?

Et domene er en kobling mellom et navn og en IP-adresse. Alle maskiner tilknyttet nettet har sin unike IP-adresse. For å slippe å huske IP-adressen når en skal finne frem til en maskin, fant en frem til et navnesystem, slik at det skulle være lettere å finne frem på nettet. Navnesystemet kalles domenenavnsystemet (DNS).

Hva er DNS?

DNS er en forkortelse for Domain Name System (domenenavnsystemet på Internett) som gjør at man kan bruke domenenavn som f.eks. www.dittdomene.com istedenfor IP-adresser som f.eks. 207.44.194.70. DNS kan også stå for Domain Name Server (navnetjener).

Hvem står som eier av domenet og webhotellet?

Du vil stå som eier av domenet og webhoteller. Digitelle AS administrerer det på dine vegne for å gjøre livet ditt litt enklere. Dersom du ønsker å ta over selv, er det raskt og enkelt å koble kontoen din fra vår partnerløsning.

Hva er LiteSpeed webserver?

LiteSpeed webserver (LSWS) er en webserver som har en svært god ytelse sammenlignet med andre webservere og kan erstatte Apache uten at man må endre på konfigurasjonsfiler. Det vil si at tilnærmet alt som kjører på Apache webserver også vil fungere på LiteSpeed webserver uten at man må gjøre endringer. Kunder som benytter WordPress og Magento på våre LiteSpeed webservere melder spesielt om god ytelse sammenlignet med våre Apache webservere, men også alle andre skripter som benytter PHP skal få økt ytelse.

Profilbilde av Kay Telle Hoel

Vil du oppgradere webhotellet ditt?

Jeg kontakter deg gjerne for å fortelle mer om hva vi kan gjøre.