Webhotell for WordPress

WordPress hosting med Google Cloud

Illustrasjon av Google Cloud Hosting. Flat vektor med bilde av dataservere, en laptop med kontrollpanel, og små mennesker og styrer dette.

Med en rask og sikker hjemmeside gir du kundene dine er god opplevelse av bedriften din. Derfor er det viktig at du investerer i et webhotell med fokus på sikkerhet, ytelse og stabilitet. Digitelle tilbyr både drift, service og support for WordPress websider på Managed WordPress Hosting på Google Cloud med Litespeed servere.

Vår hosting-tjeneste er designet for å gi en sikker og pålitelig plattform for nettsiden din, og sørge for at den laster raskt og kjører jevnt. Vår hosting er perfekt for bedrifter i alle størrelser, fra små oppstartsselskaper til store virksomheter.

Managed WordPress Hosting på Google Cloud

  • Høyytelses servere
  • Skalerbarhet
  • Automatisk skalering
  • Sikkerhet
  • Bærekraftig og karbonnøytral hosting
  • Globale serverlokasjoner
  • 24/7 overvåkning og teknisk støtte

Høyytelses servere

Google Cloud er kjent for å levere høyytelses servere som er spesielt optimalisert for WordPress-nettsider. Dette betyr at nettsiden din vil ha kortere lastetid og høyere ytelse for besøkende. Google Cloud bruker også sin egen Content Delivery Network (CDN), som hjelper til å laste inn innhold raskt fra en globalt distribuert infrastruktur.

Skalerbarhet

Managed WordPress Hosting på Google Cloud gjør det enkelt å skalere ressurser etter behov. Dette betyr at du kan øke eller redusere ressurser basert på trafikk og behov, og betale kun for det du bruker. Dette gir deg fleksibilitet til å vokse og tilpasse deg endrede behov uten å betale for unødvendige ressurser.

Automatisk skalering

Managed WordPress Hosting på Google Cloud gjør det mulig for ressurser å skalere automatisk, slik at nettsiden din alltid har tilstrekkelige ressurser tilgjengelige, selv i høye trafikktider. Dette kan redusere nedetid og sikre at besøkende alltid har tilgang til nettsiden din.

Sikkerhet

Data-sikkerhet med illustrasjon av superhelt med et grønt skjold med hengelås på.

Google Cloud er en av de mest sikre skybaserte hostingmiljøene på markedet, med avanserte sikkerhetsfunksjoner og kryptering som beskytter dataene dine mot trusler. Managed WordPress Hosting på Google Cloud inkluderer også en Web Application Firewall og Malware Scanning for å beskytte nettsiden din mot hackere og skadelig programvare.

Bærekraftig og karbonnøytral hosting

Google Cloud driftes karbonnøytralt, og Google har utviklet innovative teknologier for å effektivisere sine datasentre og redusere energiforbruket. Datasenteret i Hamina, Finland er et av de mest effektive i verden med et vannbasert kjølingssystem. Google Cloud Hosting har fått miljøsertifiseringer som ISO 14001, en internasjonal standard for miljøstyring

Globale serverlokasjoner

Google Cloud har servere plassert rundt om i verden, noe som gjør det mulig å velge en serverlokasjon nærmere dine besøkende for å øke hastigheten på nettsiden din. Dette gir en bedre brukeropplevelse og kan øke konverteringsraten. De fleste av kundene til Digitelle ligge på datasenteret i Hamina, Finland – som er innenfor EØS og Schengen ift. GDPR.

24/7 overvåkning og teknisk støtte

Managed WordPress Hosting på Google Cloud inkluderer 24/7 overvåkning og teknisk støtte, slik at eventuelle problemer kan løses raskt og effektivt. Dette gir deg trygghet og sikkerhet for at din nettside alltid er tilgjengelig og fungerer som den skal.

Litespeed webserver med LScache

Vår Managed WordPress Hosting-tjeneste er bygget på Litespeed-webservere med LScache. Litespeed-servere er kjent for å levere raskere og mer pålitelige websider enn Apache, spesielt når det kommer til store trafikkmengder. LScache fungerer ved å lagre en kopi av nettsideinnholdet i serverens RAM, som gjør at Litespeed-webserveren kan servere den lagrede kopien av nettsiden i stedet for å måtte hente innholdet fra databasen hver gang en bruker ber om det. Dette kan redusere lastetiden på nettsiden betraktelig, og dermed gi en bedre brukeropplevelse og øke rangeringen i søkemotorer.

Hvorfor skal jeg velge WordPress hosting fra Digitelle?

Dersom du er teknisk anlagt og ønsker å bruke tid på å administrere webhotellet ditt selv, bør du ikke velge oss. Vi tilbyr vår kunnskap og erfaring kombinert med personlig service og support når du trenger det. Gjennom vår WordPress drift og serviceavtale får du i tillegg hjelp med WordPress, oppdatering og vedlikehold av nettsiden din. Som kunde hos Digitelle får du samlet alle tjenester på ett sted, på samme faktura, med en dedikert kontaktperson.

Vil du oppgradere webhotellet ditt?

Jeg kontakter deg gjerne for å fortelle mer om hva vi kan gjøre.