Tjenester

Noen av våre tjenester

WordPress nettside

Trenger du en ny hjemmeside? Digitelle lager effektive og raske nettsider med mobilvennlig design. Vi tar også hånd om alt det tekniske og sørger for at kundene finner deg. Kontakt oss nå, så tar vi en prat!​

Starte nettbutikk

Vil du starte nettbutikk? Digitelle hjelper deg med å finne de riktige løsningene for dine produkter og ditt marked. Vi leverer design og alt du trenger for å komme i gang. Skal vi ta en prat? Send oss en melding!​

WordPress webhotell

Har din bedrift en rask, responsiv og oppdatert webside? Hvis ikke er det på tide å sjekke inn på Digitelles webhotell. Vi tilbyr WordPress-optimerte webservere og serviceavtaler, slik at kundene dine får en god brukeropplevelse og nettsiden blir trygg og sikker. Kontakt oss nå så hjelper vi deg!​

Annonsering på nett

Annonsering i Google og sosiale medier er en effektiv måte å treffe nye kunder og promotere bedriften din. Digitelle kan hjelpe deg med alt fra markedsanalyse og strategi, til design og publisering. Skal vi ta en prat om hva digital markedsføring kan gjøre for deg?

Drift av sosiale medier

Har din bedrift din en strategi for sosiale medier? Eller sliter dere med å lage relevant innhold og få tid til å følge opp? Digitelle kan hjelpe dere med en helhetlig digital strategi og produksjon av innhold som engasjerer og gir målbare resultater. Send oss en melding!

Søkemotoroptimalisering

Vil du ha mer relevant og lønnsom trafikk til nettsiden din? Da må innholdet der være relevant, og nyttig. Gjennom trafikkanalyse og innholdsarbeid hjelper Digitelle deg med å forstå kundenes behov og forbedre nettsiden din. Bli mer synlig og øk omsetningen din.

Grafisk design

Trenger du nye visittkort, plakater, brosjyrer, flyers, skilt, bannere eller profileringsartikler? Digitelle hjelper deg med lekkert design og profesjonelt innhold. Vi kan også produsere korte reklamefilmer, logovideoer og presentasjoner.

Logo og profilering

Trenger bedriften din en ny logo eller en helt ny grafisk profil? La Digitelle utforme en ny visuell identitet for dere som forsterker bedriftens merkevare på nett og på trykk. Ta kontakt i dag for å komme i gang!

Trykk og trykksaker

Hos oss får du hjelp til alt du trenger for å lage profesjonelle trykksaker. Vi kan bistå med grafisk design, klargjøring til trykk og gi deg gode råd om valg av papir, farger og andre kvaliteter. Du kan også overlate hele trykkingen til oss, så får du produktene levert på døren.

Profilbilde av Kay Telle Hoel

Kan jeg stå til tjeneste?

Jeg vil gjerne ta en prat med deg og høre om prosjektet ditt.

Kontakt meg