Effektive nettsider, digital markedsføring & grafisk design

Vi hjelper deg med alt du trenger innen design og markedsføring​

WordPress nettsider

Trenger du en ny hjemmeside? Digitelle lager effektive og raske nettsider med mobilvennlig design. Vi tar også hånd om alt det tekniske og sørger for at kundene finner deg. Kontakt oss nå, så tar vi en prat!

Annonsering på nett

Annonsering i Google og sosiale medier er en effektiv måte å treffe nye kunder og promotere bedriften din. Digitelle kan hjelpe deg med alt fra markedsanalyse og strategi, til design og publisering. Skal vi ta en prat om hva digital markedsføring kan gjøre for deg? Ring oss i dag!

SEO tjenester

Vil du ha mer relevant og lønnsom trafikk til nettsiden din? Da må innholdet der være relevant, og nyttig. Gjennom trafikkanalyse og innholdsarbeid hjelper Digitelle deg med å forstå kundenes behov og forbedrer nettsiden din. Bli mer synlig på nett og øk omsetningen din. Kontakt oss nå!

Drift av sosiale medier

Har din bedrift din en strategi for sosiale medier? Eller sliter dere med å lage relevant innhold og få tid til å følge opp? Digitelle kan hjelpe dere med en helhetlig digital strategi og produksjon av innhold som engasjerer og gir målbare resultater. Send oss en melding så tar vi kontakt!

Logo & profilering

Trenger bedriften din en ny logo eller en helt ny grafisk profil? La Digitelle utforme en ny visuell identitet for dere som forsterker bedriftens merkevare på nett og på trykk. Ta kontakt i dag for å komme i gang!

WordPress webhotell

Har din bedrift en rask, responsiv og oppdatert webside? Hvis ikke er det på tide å sjekke inn på Digitelles webhotell. Vi tilbyr WordPress-optimerte webservere og serviceavtaler, slik at kundene dine får en god brukeropplevelse og nettsiden blir trygg og sikker. Kontakt oss nå så hjelper vi deg!

Starte nettbutikk?

Vil du starte nettbutikk? Digitelle hjelper deg med å finne de riktige løsningene for dine produkter og ditt marked. Vi leverer design og alt du trenger for å komme i gang. Skal vi ta en prat? Send oss en melding!

Trykk & trykksaker

Trenger du nye visittkort, plakater, brosjyrer, flyers, skilt, bannere eller profileringsartikler? Digitelle hjelper deg med design, klargjøring og produksjon av trykksaker. Fortell oss om prosjektet ditt i dag!