Trykk og trykksaker

Rask og rimelige trykk av markedsmateriell, profileringsartikler og reklame

Hos oss får du hjelp til alt du trenger for å lage profesjonelle trykksaker. Vi kan bistå med grafisk design, klargjøring til trykk og gi deg gode råd om valg av papir, farger og andre kvaliteter. Du kan også overlate trykkingen til oss, så får du trykksakene levert på døren.

Trykking - Trykkeri - Digitaltrykk
Photo by Bank Phrom on Unsplash

Vi hjelper deg med trykk fra A – Å

Utgi bok? Trykke årsrapport? Lage nye brosjyrer? Uansett hva du vil publisere, vi kan hjelpe deg med hele prosessen. Fra utforming og klargjøring for trykk, valg av papir og trykkeri, til kommunikasjon med trykkeriet.

Når Digitelle hjelper deg med trykking og trykksaker, kan vi ta hånd om hele prosessen. Gjennomtenkt utforming av brosjyrer og andre trykksaker med bedriftens profilering gjør at kundekommunikasjonen blir helhetlig og tydelig.

Valg av riktig type papir ut ifra hva slags behov trykksaken skal fylle gjør resultatet bedre, og profesjonell klargjøring for trykk er viktig slik at trykkeriet får riktige filer å jobbe med.

Gjør det du kan og vil, vi fikser resten

Du kan levere tekst og bilder til oss, eller gi oss en beskrivelse av hva dere har som mål med trykksaken, og få hjelp av oss med tekst og bilder i tillegg til selve utformingen og bestilling av trykksaken.

Vi passer også på at hver enkelt trykksak er laget i tråd med bedriftens egen profil og markedsføringsplan. Slik kvalitetssikrer vi bedriftens markedsføring og bidrar til å bygge relasjoner til både potensielle og eksisterende kunder.

Trykk av magasin
Photo by Water Journal on Unsplash

Hvordan lager vi de beste trykksakene for akkurat din bedrift?

Behovsanalyse

Vi ser på hvilket behov bedriften har for trykksaker. Kanskje kan en del av brosjyrene erstattes av digitale brosjyrer?

Profilering

Vi passer på at alt av trykksaker samsvarer med bedriftens profil. Om det ikke finnes en helhetlig profileringsplan fra før, kan vi hjelpe dere med dette. Vi setter opp designet på trykksakene slik at det passer inn med bedriftens profil.

Markedsføring

Når trykksakene er ferdig, kan vi bistå med å markedsføre dem. Annonser i sosiale medier, landingsside på nettsiden hvor man kan bestille brosjyren eller produktet er eksempler på hva vi kan lage for dere.

Ta kontakt med oss for å høre hvilke behov vi kan dekke for din bedrift.

Trykksaker - bøker og magasiner
Photo by Charisse Kenion on Unsplash
Profilbilde av Kay Telle Hoel

Skal du sende noe til trykk?

Jeg hjelper deg med å lage, ferdigstille og produsere trykksaken din.

Kontakt meg