Holder du WordPress nettsiden din trygg og sikker?​

Forstå hvordan du kan holde nettstedet ditt trygt og lær om vedlikeholdet som må utføres for at nettsiden din skal være sikker. Last ned vår gratis guide for å komme i gang!

Omslag til Guide til WordPress driftsavtale

Nettstedet ditt er avgjørende for bedriften din - tar du vare på det?

Som en av de viktigste ressursene i bedriften din, er det viktig at du holder nettstedet ditt oppdatert, beskyttet og i drift. Hvis nettstedet ditt er nede eller har kritiske problemer, vil dette påvirke inntektene og kundene dine.

Angrep på nettsider handler ikke bare om å stjele informasjon. De kan også skje for å bruke nettsiden deres til å sende ut spam eller legge inn malware som sprer virus eller videresender trafikk til phishing-sider. Ta ansvar slik at dette ikke skjer.

  • Lær hvorfor sikkerhetskopier og en kriseplan er avgjørende for bedriften din
  • Forstå hvorfor du aldri skal gi bort hovedpassordet ditt til andre
  • Sett opp en plan for vedlikehold av nettsidene som hjelper deg og dine ansatte
  • Se hvorfor det er viktig å velge et godt webhotell for nettstedet ditt
  • Gi deg og brukerne dine en tryggere brukeropplevelse
  • Lær hva som skjedde med en bedriftseier som forsømte nettstedet sitt

Kundene våre sier...

Garda Anleggsikring AS logo
Gunn Kristin Vestgård

Garda Anleggsikring AS

Utmerket
5/5
«Vi benytter Digitelle for å få på plass tilbudsmodul og ny design på vår eksisterende nettside. I tillegg får vi hjelp til SEO og jevnlig gjennomgang av vår Google Ads konto. Kay jobber raskt og effektivt med det vi blir enige om, kommer med gode forslag til forbedringer på nettsiden vår og er veldig lett å kommunisere med. Vi er svært fornøyd med samarbeidet og kan anbefale Digitelle på det sterkeste!»
Bjørn Fjeld

Daglig leder, Revisjonssenteret AS

Utmerket
5/5

«Viser god forståelse for våre behov, og gjorde god resarch av det vi driver med. De leverte løsninger som vi i utgangspunktet ikke hadde tenkt på selv. Har resultert i en flott hjemmeside og god, målrettet markedsføring. Kan anbefale Digitelle på det varmeste!»​

Medex Norge AS logo
Erlend Strømnes

Daglig leder, Medex Norge AS

Utmerket
5/5

«Digitelle har bygget en super nettbutikk for Medex Norge AS og hjulpet oss med å få på plass branding, trykksaker og annonsering rundt denne. Kay er hyggelig å jobbe med, alltid positiv og klar med smarte løsninger og glimrende å ha som teknisk support. Anbefales!»​