Finner potensielle kunder nettsiden din i Google?

Lær deg hvordan du kan rangere høyere enn konkurrentene dine med søkemotoroptimalisering. Forstå metodene du kan bruke for å bli mer synlig på nett og få flere kunder.

Omslag - Nøkkelstrategier for synlighet på nett

Er du synlig for kunder som leter etter en bedrift som din?

Internett har endret seg dramatisk det siste tiåret. Det er ikke lenger mulig å lansere et nettsted og bare krysse fingrene for at folk finner nettsiden din.

Mer enn 500.000 nye nettsteder opprettes hver dag. Det er et overfylt sted, og det er ingen belønning for bedrifter som ikke blir funnet. De finnes ikke.

Førstesiden med søkeresultater i Google viser de 10 nettstedene de mener er mest relevante. Tror de nettstedet ditt er relevant?

Last ned gratis guiden vår nå og gjør bedriften din synlig!.

  • Lær hvordan du oppdager søkeordene som kundene dine bruker for å finne bedrifter som dine i søkemotorene.
  • Se hvor enkelt det er å sjekke hvordan nettstedet ditt rangeres av søkemotorene og hvordan du kan evaluere hva som bør forbedres.
  • Forstå de 12 viktige faktorene ved SEO på siden, og hvorfor disse er viktige for hver eneste side på nettstedet ditt.
  • Følg et raskt tips for å forbedre synligheten i ditt lokalområde for å få flere henvendelser og fra lokale kunder.
  • Lær hvorfor innhold er konge og hvordan du tar deg tid til å gjennomgå og tilpasse innholdet til målgruppen din.

Kundene våre sier...

Optimal Auto AS logo
Erik Vollan Johnsen

Daglig leder, Optimal Auto AS

Utmerket
5/5

«Digitelle skapte vår nettsside www.optimalauto.no akkurat slik vi hadde sett for oss på mest profesjonelt vis. Kay har fulgt tett opp fra dag 1 og sørget for at vi har følt oss ivaretatt og trygg på at nettsiden ble så bra som forventet. Han har også vært behjelpelig med å ordne profileringutstyr til vår butikk , og alltid stått klar med en kaffekopp når jeg har tatt turen innom. Rett og slett profesjonelt fra A til Å…..anbefales!»

Garda Anleggsikring AS logo
Gunn Kristin Vestgård

Garda Anleggsikring AS

Utmerket
5/5
«Vi benytter Digitelle for å få på plass tilbudsmodul og ny design på vår eksisterende nettside. I tillegg får vi hjelp til SEO og jevnlig gjennomgang av vår Google Ads konto. Kay jobber raskt og effektivt med det vi blir enige om, kommer med gode forslag til forbedringer på nettsiden vår og er veldig lett å kommunisere med. Vi er svært fornøyd med samarbeidet og kan anbefale Digitelle på det sterkeste!»
Elektro Solutions AS logo
Ole Marius Bakke

Elektro Solutions AS

Utmerket
5/5

«Etter at Digitelle tok over driften av våre sosiale medier og hjemmeside, og redesignet nettsiden, har vi økt antall besøkende fra 300 til 3000 i måneden! Hvis du har lyst på bra kvalitet til riktig pris – Snakk med Kay!»​