Er du klar for å selge mer gjennom nettsiden din?

Lær deg hvordan du kan bruke betalt annonsering for å nå et større publikum og få flere kunder som er interesserte i dine produkter eller tjenester!

Betalt annonsering (PPC) behøver ikke å føles overveldende

PPC-annonsering (Pay Per Click) kan være brutalt hvis du hopper uti det uten å vite hva du gjør. Plattformer som Google Ads og Facebook Ads er designet for å tjene så mye som mulig på deg.

Hvis du lager annonser uten å tenke på det du tilbyr, målgruppen du sikter på, budskapet du deler og hvor du sender besøkende til … brenner du opp budsjettet ditt før du vet ordet av det.

Vår gratis guide vil helt enkelt lære deg hvordan du kommer i gang med PPC-annonsering. Du vil ikke bli ekspert over natten, men du vil få gode råd og lære å unngå de vanligste feilene.

  • Finn ut hvilke produkter eller tjenester du burde fokusere på i annonseringen din.
  • Forstå hvorfor det er viktig at du tar hensyn til egenskapene og interessene til målgruppen din
  • Lær hvordan du administrerer budsjetttet ditt og enkel styrer annonsekostnadene dine på daglig basis.
  • Se hvordan du lager et annonsebudskap som treffer og engasjerer målgruppen din
  • Oppdag den største feilen bedriftseiere gjør når de sender annonsetrafikk til nettstedet sitt, og hvordan du kan unngå den.

Kundene våre sier

Garda Anleggsikring AS logo
Gunn Kristin Vestgård

Garda Anleggsikring AS

Utmerket
5/5
«Vi benytter Digitelle for å få på plass tilbudsmodul og ny design på vår eksisterende nettside. I tillegg får vi hjelp til SEO og jevnlig gjennomgang av vår Google Ads konto. Kay jobber raskt og effektivt med det vi blir enige om, kommer med gode forslag til forbedringer på nettsiden vår og er veldig lett å kommunisere med. Vi er svært fornøyd med samarbeidet og kan anbefale Digitelle på det sterkeste!»
Optimal Auto AS logo
Erik Vollan Johnsen

Daglig leder, Optimal Auto AS

Utmerket
5/5

«Digitelle skapte vår nettsside www.optimalauto.no akkurat slik vi hadde sett for oss på mest profesjonelt vis. Kay har fulgt tett opp fra dag 1 og sørget for at vi har følt oss ivaretatt og trygg på at nettsiden ble så bra som forventet. Han har også vært behjelpelig med å ordne profileringutstyr til vår butikk , og alltid stått klar med en kaffekopp når jeg har tatt turen innom. Rett og slett profesjonelt fra A til Å…..anbefales!»

Medex Norge AS logo
Erlend Strømnes

Daglig leder, Medex Norge AS

Utmerket
5/5

«Digitelle har bygget en super nettbutikk for Medex Norge AS og hjulpet oss med å få på plass branding, trykksaker og annonsering rundt denne. Kay er hyggelig å jobbe med, alltid positiv og klar med smarte løsninger og glimrende å ha som teknisk support. Anbefales!»​