Lær hvordan du gjør ditt neste nettsideprosjekt til en knallsuksess!

Lær deg hemmelighetene bak et vellykket nettsideprosjekt. Les vår gratis veiledning med konkrete tips og strategier som du kan implementere med en gang.

Omslag - 5 steg til et vellykket nettsideprosjekt

En effektiv nettside er resultatet av et vellykket samarbeid

Et vellykket nettsideprosjekt er et samarbeid mellom deg og webdesigneren du velger å jobbe med. Det er en kombinasjon av din bedrifts mål og behov, og ekspertisen og dyktigheten til en talentfull webdesigner. 

I gratisguiden vår kan du lære om 5 essensielle steg for et vellykket nettsideprosjekt. Tar du disse fem stegene sammen med webdesigneren din, vil dere ende opp med et prosjekt som alle vil være stolte av. 

  • Forstå hvorfor kravene dine burde fokusere på målgruppen din
  • Tenk på hvorfor nettsiden din er en investering, ikke en utgift for bedriften
  • Finn ut om SMART-mål og hvorfor disse er livsviktige for prosjektet ditt
  • Vurder verdien av en profesjonell tekstforfatter når det gjelder innhold
  • Lær hvordan du effektivt gir tilbakemelding som sparer deg tid og penger

Kundene våre sier...

Sagene Bryggeri logo
Kristian Ivsett

Bryggerimester, Sagene Bryggeri AS

Utmerket
5/5

«Sagene Bryggeri AS hyret inn Digitelle for å gjøre et komplett redesign av hjemmesiden vår. Vi ble veldig fornøyde med resultatet, og har valgt å fortsette samarbeidet med Digitelle på drift og vedlikehold fremover. Prosjektet ble profesjonelt gjennomført og vi oppfattet Kay som en kreativ, flink og hyggelig kar. Vi kan anbefale Digitelle på det varmeste.»

Scandinavian Explorer
Bero Valvatne

Admin. sjef, Scandinavian Explorer AS

Utmerket
5/5

«Scandinavian Explorer benytter seg av Digitelle til utforming av kataloger, hangtags, reklamemateriell m.m. Resultatene kommer raskt og effektivt og med høy kvalitet. Kay er en veldig trivelig kar som det er lett å samarbeide med. Vi anbefaler Digitelle på det sterkeste.»​

Garda Anleggsikring AS logo
Gunn Kristin Vestgård

Garda Anleggsikring AS

Utmerket
5/5
«Vi benytter Digitelle for å få på plass tilbudsmodul og ny design på vår eksisterende nettside. I tillegg får vi hjelp til SEO og jevnlig gjennomgang av vår Google Ads konto. Kay jobber raskt og effektivt med det vi blir enige om, kommer med gode forslag til forbedringer på nettsiden vår og er veldig lett å kommunisere med. Vi er svært fornøyd med samarbeidet og kan anbefale Digitelle på det sterkeste!»