Skaper nettsiden din gode resultater for firmaet ditt?

Få en bedre forståelse av hvordan nettsiden din presterer med vår gratis veiledning. Se hvordan du kan forbedre resultatene dine og lær konkrete tips som hjelper deg med å lykkes bedre!

Omslag - 6 viktige fokusområder for vellykkede nettsider

Nettsiden din er selve nøkkelen til bedriftens suksess!

Nettsiden din er det første potensielle kunder vil se når de søker etter en bedrift som din på nettet. Mister du nye kunder fordi nettsiden din har problemer du ikke vet om?

Hvis du ikke forbedrer og vedlikeholder nettstedet ditt, kan det være vanskelig for nye kunder å finne deg. Når du ikke er synlig nok på nettet kan du risikere å tape potensielle kunder til konkurrentene dine. 

Denne korte veiledningen forteller deg om 6 områder du bør ha fokus på for å sikre at nettsiden gir et best mulig resultat.

  • Lær hvordan du kan sjekke om du kanskje mister kunder som ser nettsiden din på mobil eller nettbrett
  • Finn ut hva en bruker bør kunne gjøre på nettsiden din
  • Forstå hvordan du sjekker hvor nettsiden rangerer i søkemotorene
  • Lær hvordan du måler konverteringsraten for bedriftnettsiden din
  • Se hvordan du sjekker hastigheten på nettsiden og hvorfor det er viktig
  • Gjennomgå sikkerheten til nettstedet ditt og sørg for at det er trygt

Kundene våre sier

Effectus Regnskap AS logosymbol
Seelan Mathiyaparanam

Daglig leder, Effectus Regnskap AS

Utmerket
5/5

«Fikk eksakt det vi ønsket for vårt selskap, Effectus Regnskap AS, www.effectusregnskap.no . Vi nådde målet. Oppfattet vårt behov på en meget dyktig måte og leverte i henhold til kravspesifikasjonene. Anbefales på det sterkeste.»

Elektro Solutions AS logo
Ole Marius Bakke

Daglig leder, Elektrosolutions AS

Utmerket
5/5

«Etter at Digitelle tok over driften av våre sosiale medier og hjemmeside, og redesignet nettsiden, har vi økt antall besøkende fra 300 til 3000 i måneden! Hvis du har lyst på bra kvalitet til riktig pris – Snakk med Kay!»​

Medex Norge AS logo
Erlend Strømnes

Daglig leder, Medex Norge AS

Utmerket
5/5

«Digitelle har bygget en super nettbutikk for Medex Norge AS og hjulpet oss med å få på plass branding, trykksaker og annonsering rundt denne. Kay er hyggelig å jobbe med, alltid positiv og klar med smarte løsninger og glimrende å ha som teknisk support. Anbefales!»​