Slå sammen to Facebook-sider

Ønsker du å slå sammen flere Facebook-sider for bedriften din til én side? I så fall er det viktig å forstå hva sammenslåing av sider innebærer og hva kriteriene er for å gjøre det.

Når du slår sammen to sider, velger du egentlig å flytte den ene siden til den andre. For eksempel, hvis du har to sider, 1 og 2, og du vil slå dem sammen, må du velge hvilken side du vil beholde. 

Hvis du velger å slå sammen side 2 til side 1, flyttes innsjekkene og følgerne fra side 2 til side 1, mens resten av side 2 slettes. Merk at innlegg, bilder, anmeldelser, vurderinger og brukernavn ikke vil bli overført. Side 1, som du har valgt å beholde, forblir uendret, bortsett fra tillegg av innsjekkinger og følgere fra side 2.

Det er også viktig å sørge for at du ikke har noen aktive kampanjer som fører til siden som vil bli slettet før du ber om en sammenslåing.

Krav for å slå sammen to Facebook-sider

For å være kvalifisert for en sidesammenslåing må du være administrator for begge sidene, sidene må ha lignende navn og representere det samme, og hvis sidene har fysiske plasseringer, må de ha samme adresse.

Tips: Før du ber om en sidesammenslåing, er det lurt å laste ned en kopi av siden som blir slettet i tilfelle du ønsker å beholde noe av innholdet.

Last ned en kopi av Facebook-siden

For å gjøre dette, gå til sidens innstillinger, velg «Generelt» og klikk på «Last ned side». Du kan da be om en kopi av dataene i ønsket format og mediekvalitet.

For å be om en sidesammenslåing:

Gå til facebook.com/pages/merge og velg sidene du vil slå sammen.
Klikk «Fortsett» og deretter «Be om sammenslåing». 

Husk at når du ber om en sammenslåing, vil du ikke kunne angre den. Så her er det viktig å holde tungen rett i munnen. Bare ta kontakt dersom du trenger hjelp med å få løst dette. Jeg hjelper deg gjerne. 🙂