Invester i en dyktig tekstforfatter til å lage innholdet på nettsiden din

Invester i en dyktig tekstforfatter til å lage innholdet på nettsiden din
Innholdet på nettsiden din er en av dens viktigste kvaliteter. Det har evnen til å trekke folk inn på siden, og samtidig evnen til å skyve dem tilbake til søkemotorene.

Invester i en tekstforfatter

Når det er mulig, bør du alltid jobbe med en tekstforfatter for å forsikre deg om at du har god tekst på nettsiden din. Dette avhenger litt av hvor budsjettet ditt, men å investere i en dyktig tekstforfatter vil nesten alltid være verdt pengene.

Det kan være fristende å skrive innholdet selv, men om ikke du har erfaring i å gjøre dette, kan det blir utfordrende å finne riktig flyt i teksten. En bedre løsning er å jobbe sammen med tekstforfatteren, sende han informasjon om produktene/tjenestene dine og hjelpe ham med å forstå hvem som er målgruppen din, og hvilke behov de har som du dekker.

En god tekstforfatter forvandler egenskaper til fordeler

For eksempel: Da Creative Technology og Apple kjempet om å bli den beste på MP3-spillere, satset Creative Technology på å beskrive egenskaper, fortalte folk hvor stor lagringskapasitet de hadde osv. Apple lanserte iPod i oktober 2001, med Steve Jobs som fortalte publikum at de kunne ha “1000 sanger i lomma”, og så dro han en iPod ut av lommen sin på scenen.

Ved å forvandle egenskaper til fordeler, hjelper du ditt publikum, dine kunder, til å relatere seg til det du tilbyr og du vekker emosjonelle reaksjoner. Du har ett spørsmål å svare på overfor kunden: “Hva gir det meg?” Dette enkle spørsmålet bør gjennomsyre teksten på så og si enhver side av nettsidene dine.

TIPS: Tenk på produktet eller tjenestene du tilbyr kundene dine, og hvordan du markedsfører dem nå. Antagelig har du en liste med egenskaper. Prøv å tenke nytt, og å gjøre egenskapene til fordeler.

Likte du dette innlegget?

Share on facebook
Del på Facebook
Share on twitter
Del på Twitter
Share on linkedin
Del på Linkdin
Share on pinterest
Del på Pinterest

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få innleggene våre rett i innboksen.