Ta fem skritt mot et vellykket nettsideprosjekt

Vellykkede nettsider er et samarbeid mellom deg (kunden) og designbyrået eller webdesigneren du jobber sammen med.

Mens du trenger ekspertisen til designeren for å sette sammen en flott nettside som passer til ditt formål, trenger designeren din hjelp til å tydelig forstå bedriftens behov og målsetninger.

Kanskje har du allerede dårlige erfaringer fra webprosjekter som ikke har gått så bra. Det skjer av og til, og skyldes som regel at en (eller begge) av partene ikke leverer det som er nødvendig.

I denne videoserien går vi gjennom fem viktige steg som er essensielle for et vellykket nettsideprosjekt. Dersom webdesigneren jobber sammen med deg for å levere på hvert av disse fem punktene, vil du ende opp med et resultat som dere begge kan være stolte av. Og viktigst av alt, det vil være et resultat kundene dine vil elske!

En nettside er så mye mer enn bare en visuell brosjyre. Ja, du kan ha en “brosjyre-nettside”, men om den ikke er bygget for å selge, vil den ikke gjøre din bedrift mer fremgangsrik.

Et nytt nettsideprosjekt, eller en nettside som trenger redesign, er en plattform full av potensiale. Potensiale for å kommunisere ditt budskap, ditt brand og ditt produkt eller dine tjenester til målgruppen din…men først må du forstå kundens behov.