Vil du oppnå bedre resultater på sosiale media?

Finn ut hvordan du når ut til et bredere publikum og bygger kunderelasjoner på sosiale medier. Lær deg hva slags innhold du kan dele og hvordan å effektivt gjøre det.

Omslag - 5 tips for effektiv markedsføring i sosiale medier

Sosiale medier knytter kundene dine til bedriften din

Enten du selger produkter og tjenester til bedrifter eller privatpersoner, har du et publikum der ute på sosiale medier som vil høre mer om hva bedriften din kan gjøre for dem. 

Det handler ikke bare om reklame heller. Noen ganger kan det å vise et menneskelig ansikt og være personlig gjøre mye for å knytte følgerne dine tettere til deg og bedriften din. 

Sosiale medier behøver ikke å være overveldene. Med en god plan basert på forretningsstrategien din og tydelig definerte S.M.A.R.T. mål, kan du lage en effektiv strategi for kundekommunikasjon på sosiale medier.

  • Lær hvorfor ikke alle sosiale nettverk er riktige for din bedrift, og hvordan du effektivt setter opp nye kontoer.
  • Forstå hvor viktig det er å dele verdifullt innhold, mens du unngår sjargong, teknisk informasjon og spesifikasjoner.
  • Se hvordan du kan gjenbruke eksisterende innhold til å skape enda mer verdi for bedriften din.
  • Spar tid og frigjør kapasitet hver uke ved å lære hvor verdifulle sosiale medier verktøy kan være for bedriften din.
  • Finn ut hvordan du når et bredere publikum på sosiale medier gjennom betalt annonsering i sosiale nettverk.

Kundene våre sier

Optimal Auto AS logo
Erik Vollan Johnsen

Daglig leder, Optimal Auto AS

Utmerket
5/5

«Digitelle skapte vår nettsside www.optimalauto.no akkurat slik vi hadde sett for oss på mest profesjonelt vis. Kay har fulgt tett opp fra dag 1 og sørget for at vi har følt oss ivaretatt og trygg på at nettsiden ble så bra som forventet. Han har også vært behjelpelig med å ordne profileringutstyr til vår butikk , og alltid stått klar med en kaffekopp når jeg har tatt turen innom. Rett og slett profesjonelt fra A til Å…..anbefales!»

Garda Anleggsikring AS logo
Gunn Kristin Vestgård

Garda Anleggsikring AS

Utmerket
5/5
«Vi benytter Digitelle for å få på plass tilbudsmodul og ny design på vår eksisterende nettside. I tillegg får vi hjelp til SEO og jevnlig gjennomgang av vår Google Ads konto. Kay jobber raskt og effektivt med det vi blir enige om, kommer med gode forslag til forbedringer på nettsiden vår og er veldig lett å kommunisere med. Vi er svært fornøyd med samarbeidet og kan anbefale Digitelle på det sterkeste!»
Elektro Solutions AS logo
Ole Marius Bakke

Elektro Solutions AS

Utmerket
5/5

«Etter at Digitelle tok over driften av våre sosiale medier og hjemmeside, og redesignet nettsiden, har vi økt antall besøkende fra 300 til 3000 i måneden! Hvis du har lyst på bra kvalitet til riktig pris – Snakk med Kay!»​